Input your search keywords and press Enter.

Ima li netko tko se ne voli igrati? Zabavno-edukativni projekt „Igramo se“ koji je u srijedu, 20. studenoga održan u Centru za rehabilitaciju Josipovac pokazao je da se igrati vole i veliki i mali. Dječji klub Dalmalino iz Splita pod vodstvom Zorana Vrsalovića ovaj projekt provodi već sedam godina diljem Hrvatske uključujući i centre za rehabilitaciju s ciljem integracije osoba s teškoćama u razvoju.

Ove godine u projekt se uključio i Centar za rehabilitaciju Josipovac u kojem je održan zabavni program na kojem su sudjelovali članovi Dječjeg kluba Dalmalino iz Splita sa Miraculous Ladybug i Pipi crvenom čarapom, predstavnici Umjetničke škole Luke Sorkočevića sa učenicama Karmen Begić, Martom i Paulom Ćatić na violini, te Lenom Crnjak na violončelu pod vodstvom profesorice Dore Kamber, Plesni studio Lazareti u sklopu kojeg su nastupile Marta Alaki i Kijara Vlahušić pod vodstvom trenerice Petre Bjelokosić, te gđa Vanja Balent iz Kulturnog društva Aster koja je po uzoru starog uličnog pripovijedanja iz Japana korisnicima ispričala bajku „Zvjezdani dječak“.

Korisnici Centra Josipovac aktivno su sudjelovali u programu koji je završio zajedničkim plesom svih sudionika i korisnika.
Ovom prigodom v.d. ravnateljica Jelena Đuraš Gleđ istaknula je kako je ovo bila posebna prilika za druženje, učenje i igranje na radost svih korisnika te je uz prigodne poklone koje su sami korisnici izradili zahvalila predstavnicima Dječjeg kluba Dalmalino, ravnatelju Umjetničke škole Luke Sorkočevića, voditeljici Plesnog studija Lazareti, voditeljima Kulturnog društva Aster, svim profesorima, mentorima, učenicima i sudionicima programa koji su darujući svoje talente omogućili ove trenutke kreativnog i veselog zajedništva.

 

 

 

Jelena Đuraš Gleđ
v.d. ravnateljica

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *