Input your search keywords and press Enter.

Zabavni humanitarni Torta Party u subotu na Stradunu

DJ Vjeverica, Djed Božićnjak i vilenjaci, te klaun s balonima uz puno raznovrsnih torti i kolača bit će u subotu na Stradunu, gdje će se ispred Orlanda održati sedmi po redu Torta Party.

Prihod od prodaje namijenjen je Društvu distrofičara cerebralne i dječje paralize, ostalih tjelesnih invalida Dubrovačko – neretvanske županije , koja je jedna od prvih udruga formiranih na našem području i okuplja oko 400 članova od Lastova do Prevlake.Cijena bona je 10,00 kn, a u prodaji će biti na dan održavanja zabave od 10 sati. S veseljem očekujemo novo izdanje „Torta Party-ja“ i veliki broj torti koje će donirati sve dubrovačke medijske kuće, neki od restorana i slastičarnica, te otvorenih hotela, a i svi ostali slatki prilozi su dobrodošli.

Torta Party organizira se na Trgu Luža (Orlando) ili u slučaju kišnog vremena u šatoru kraj Cele u subotu 12. prosinca,s početkom programa u 10 sati, kad s glazbom i animacijom kreće omiljeni DJ Vjeverica.

Za ovu godinu priredlil smo bogat i raznovrstan program za najmlađe, pa će uz DJ glazbu ispred crkve sv.Vlaha biti izvedena lutkarska predstava Lutkarskog kazališta Mostar „Oholica“ s početkom u 10.30 sati, a malene će zabavljati klaun, plesat će vilenjaci i Mrazice- Plesni studio Lazareti. Voditeljica programa je Zrinka Japunčić.

Od 10 do 11 svi slatki prilozi (torte i kolači) bit će izloženi kako bi ih posjetitelji mogli vidjeti i poslikati, a prodaja će krenuti u 11 sati.

Prihod od prodaje namijenjen je Društvu distrofičara cerebralne i dječje paralize, ostalih tjelesnih invalida Dubrovačko – neretvanske županije , koja je jedna od prvih udruga formiranih na području Dubrovačko – neretvanske županije , od Lastova do Prevlake i broji oko 400 članova. Članstvo udruge izrađuje i vrećice za smeće, kao i papirnate vrećice za kupovinu koje će također biti u prodaji na Stradunu.

U organizaciji udruge bit će angažirani prijatelji koji će pomoći prodavajući bonove , te režući i izdavajući torte. Najavljeno je sudjelovanje Jany Hansal, Anite Porča, Bisere Džubur, Marine Vučković Matić, Boje Milan Mustać, Sanje Šutalo, Ane Vujnović, Deane Kalinić, Olge Muratti, te Matije Čale Mratović.

Dovedite najmlađe na Stradun, tratajte se tortama i učinite dobro!

 

TORTA PARTY 2015-page-001

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *