Input your search keywords and press Enter.

Zabava u Lazaretima

Klub Lazareti najavljuje dva koncerta koja će se održati u prostorijama kluba. Grupa Radio Activ će u četvrtak, 16. srpnja početi s koncertom u 22 sata dok će sljedeći dan grupa Mostar Sevdah Reunion početi sa koncertom u 21 sat.

Okupljen krajem ljeta 2009. godine u Puli, Radio Aktiv je glazbeni sastav čiji bi se zvuk mogao okarakterizirati kao rock s elementima reggaea i world musica s tekstovima na hrvatskom jeziku.

Dvostruku titulu tada najboljeg mladog benda Hrvatske donijele su im uvjerljive pobjede na najvećim hrvatskim demo festivalima u 2011. godini (Hrvatski Glazbeni Festival Zabok, HR Demo Klub), nakon čega se široj javnosti predstavljaju sa svoja prva dva službena singla – Vrtimo se i Svaku noć, svaki dan. Osim što predstavljaju najavu nadolazećeg albuma, singlovi nailaze na odličan prijem publike i značajan uspjeh na top-listama diljem Hrvatske. Sredinom 2012. godine završili su sa snimanjem albuma prvijenca Grije nas isto sunce koji je objavljen 15. listopada iste godine u izdanju Aquarius Recordsa i Spone.

Mostar Sevdah Reunion- pioniri sevdaha 21-og stoljeća su najveći bosanskohercegovački i mostarski kulturni ambasadori svojim jedinstvenim stilom izvođenja, kombinirajući izvorne sevdalinke s jazz, blues, soul i etno glazbenim elementima, oduševljavaju publiku diljem svijeta. Njihov se glazbeni izričaj gotovo u cijelosti sastoji od sevdaha i sevdalinki u modernim aranžmanima.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.