Input your search keywords and press Enter.

Web portal European best destinations: Dubrovnik je prestižna destinacija za doček Nove godine

Prema web-portalu www.besteuropeandestinations.com  naš grad je uvršten među odredišta koja nude  najbolje Božićne sajmove, te kao odredište koje nudi nezaboravan doček Nove godine. Što je odlična promocija našeg grada kao cjelogodišnjeg turističkog odredišta.

European Best Destinations je europska organizacija sa sjedištem u Bruxellesu, a razvijen je u cilju  promicanja kulture i turizma u Europi . Ova stranica igra vrlo važnu ulogu u promicanju Europe kao destinacije broj jedan u svijetu. EBD  radi od 2009. radi s velikim turističkim uredima u Europi , ističući najposjećenije destinacije putem svoje web stranice i društvenih mreža (+2,5 milijune posjetitelja , 70  tisuća sljedbenika na Facebook, Twitter, Google+ Pinterest i drugim socijalnim mrežama.)

Dubrovnik je vro lako pronaći među raznovrsnim top-listama turističkih odredišta, primjerice nedavno smo uvršteni među najbolje destinacije u Europi za jesenski boravak, od strane prestižnog travel-portala  Conde Nast Travellera http://bit.ly/1Sw0bMW

Posebno nas raduje što smo uvršteni među europska odredišta koja su atraktivna i u zimskom periodu, paste tako ističe ljepota dubrovačkog Božićnog sajma , http://bit.ly/1Qq1jE2

te posebno  Dočeka Nove godine http://bit.ly/16nYors po čemu je naš grad tradicionalno poznat dijem svijeta. Ovogodišnji višednevni program  također je iznimno atraktivan, jer uz nastupe brojnih dubrovačkih i hrvatskih glazbenih sastava i klapa, glavna zvijezda Dočeka 2016. bit će iznimno popularna Severina.

Ovakva priznanja Dubrovniku izvrsna promocija Dubrovnika kao zanimljive destinacije za cjelogodišnja putovanja, te će ove informacije biti odlična dopuna predstavljanju zimskih programa i ponuda  na tradicinalnim prezentacijama Dubrovnika u Sarajevu,Zagrebu i Ljubljani.

Jelka Tepšić, Voditeljica Odjela za komunikacije

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *