Input your search keywords and press Enter.

ČETVRTI DAN GOOD FOOD FESTIVALA DUBROVNIK 2015.

Predstavljanje Bledske kuhinje, Tvornica slastica Lucije Tomašić i Poslijepodne uz čaj u Hotelu Libertas Rixos, koji će se održati u nedjelju 25. listopada, vrhunac su Good Food Festivala 2015. Posljednjeg dana Festivala sve završava kako je i počelo, naravno – uz dobru hranu!
Tvornica slastica Lucije Tomašić održat će se s početkom u 10 sati u TIC – u Pile. Druga radionica mlade diplomirane slastičarke u sklopu Good Food Festivala 2015. namijenjena je mamama, bakama i tetkama – a tema je ”Kako pripremiti slatki stol za najmlađe”, izraditi „cake pops“ i „lollipops“. Interes dubrovačkih gospođa i ostalih posjetitelja za radionice Good Food Festivala rezultirao je osmišljavanjem ovih radionica dubrovačke slastičarke.
Prezentacija tipičnih domaćih proizvoda iz Slovenije održat će s početkom u 11 sati u palači Sponza. Upoznajte Bled u Dubrovniku kroz okuse i mirise – osladite se čuvenim bledskim kremšnitama! Ovaj događaj posvećen je nedavno preminulom članu Turističkog vijeća TZ Dubrovnik, bardu dubrovačkog ugostiteljstva, počasnom građanina grada Bleda, čovjeku koji je veliki dio života i djelovanja posvetio razvijanju prijateljstva i suradnje između dvaju turističkih bisera – slovenskog Bleda i našeg Grada, gosparu Ivu Rudenjaku. Prigodnom rječju obratit će se gradonačelnik Bleda, Jozef Fajfar i direktorica TZ Dubrovnik Romana Vlašić.
Završni događaj ovogodišnjega Good Food Festivala je Poslijepodne uz čaj u Hotelu Rixos Libertas. Chef Ozgur Donertas za ovu posebnu priliku pripremit će niz raznovrsnih slastica i slanih zalogaja. Hrvatska glazbena umjetnica Danijela Pintarić i pijanist Darko Domitrović izvest će niz odabranih evergreena za potpuni doživljaj popodneva uz čaj u Rixosu! Na taj će se način zaključiti drugo izdanje iznimno uspješnog Good Festivala u Dubrovniku. Sve je počelo, nastavilo se i završit će uz dobru hranu koju ovaj Festival na poseban način slavi!

Odjel za komunikacije
TZ grada Dubrovnika

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *