Input your search keywords and press Enter.

Volotea uvodi tri nove linije iz Dubrovnika: Venecija, Marseille i Nantes

Volotea, zračni prijevoznik između malih i srednje velikih europskih gradova, započeo je prodaju svojih letova za tri nove linije iz Zračne luke Dubrovnik za Veneciju, Marseille i Nantes.

S njima namjerava upotpuniti letove pored već postojećeg odredišta iz Dubrovnika za Bordeaux. Tako će se broj ponuda za prijevoz putnika zrakom povećati između 40.000 i 45.000 u 2016. godini.

Volotea je na letovima iz Hrvatske od lipnja 2012. već prevezla više od 30.550 putnika u Hrvatsku i izvan nje.

Volotea, zračni prijevoznik između malih i srednjevelikih Europskih gradova, započeo je prodaju svojih letova za tri nove linije iz Zračne luke Dubrovnik za Veneciju, Marseille i Nantes. S njima namjerava upotpuniti letove pored već postojećeg odredišta iz Dubrovnika za Bordeaux. Tako će se broj ponuda za prijevoz putnika zrakom povećati između 40.000 i 45.000 u 2016. godini.

Volotea je na letovima iz Hrvatske od lipnja 2012. već prevezla više od 30.550 putnika u Hrvatsku i izvan nje.

 Novosti u ponudi su letovi za:

  • Veneciju:

Početak prodaje: 29. rujna 2015.

Početak letenja: 28. svibnja 2016.

Broj letenja: 2 leta tjedno

Dani u tjednu: srijeda i subota

  • Marseille:

Početak prodaje: 02. rujna 2015.

Početak letenja: 02. travnja 2016.

Broj letenja: 2 leta tjedno od 24. lipnja i 1 let tjedno u ostatku razdoblja

Dani u tjednu: srijeda i subota

  • Nantes:

Početak prodaje: 06. listopada 2015.

Početak letenja: 02. travnja 2016.

Broj letenja: 2 leta tjedno od 24. lipnja i 1 let tjedno u ostatku razdoblja

Dani u tjednu: srijeda i subota od 24. lipnja i subota u ostatku razdoblja

Letovi za Bordeaux su u prodaji od 01. listopada prošle godine. Uz ove tri linije broj letova iz Dubrovnika će se tako povećati za 300%.

Godina 2016. će biti četvrta godina poslovanja Voloteae u Hrvatskoj, gdje je taj zračni prijevoznik prevezao više od 30.550 putnika u zemlji. Osim toga, Volotea nudi letove iz Splita za Nantes i Veneciju.

Edo Friart, Voloteain direktor sektora za međunarodni razvoj, je izrazio svoje zadovoljstvo radi uvođenja te tri nove zračne rute iz Dubrovnika: “Vjerujem u mogućnosti hrvatskog tržišta pa je to onda razlog zbog čega povećavamo broj veza prema Francuskoj i Italiji, kako bi hrvatski narod s Voloteaom mogao otkriti gastronomiju, umjetnost i čari koje mu pružaju Venecija, Marseille i Nantes .“

O Voloteai : www.volotea.com

Volotea, europski zračni prijevoznik između malih i srednjevelikih gradova, nudi izravne letove po atraktivnim cijenama. Njezinu flotu čine avioni tipa Boeing 717, poznati po svojoj udobnosti i pouzdanosti, čija turistička klasa prima 125 putnika. Tvrtka je svoj prvi let započela 05. travnja 2012. godine, poletjevši iz Zračne luke Marco Polo u Veneciji.

Trenutno, Volotea leti na 157 linija u 67 glavna grada pojedinih regija i europske gradove srednje veličine, u 10 zemalja (Francusku, Italiju, Španjolsku, Njemačku, Grčku, Republiku Češku, Hrvatsku, Izrael, Albaniju i Moldaviju).

Od svog osnutka, Volotea je prevezla više od 6 milijuna putnika u Europi i očekuje brojku od 7 milijuna ove godine.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *