Input your search keywords and press Enter.

Vodič kroz razvod u Sloveniji, Srbiji i UK

‘Vodič kroz razvod braka’ – prvi hrvatski psihološko-pravni priručnik na ovu temu.

Autorice su nam proslijedile novosti vezane uz njihovu knjigu i planovima za dalje: – ispostavilo se kako naš priručnik nije samo prvi na hrvatskom već i regionalnom tržištu ali i šire. Ugovor sa Slovenijom već smo potpisale, pravnici sa pravnog fakulteta u Ljubljani prilagođavaju knjigu njihovom zakonodavstvu i vrlo skoro će u izdanju Nakladničke kuće ‘Forma 7’ ugledati svjetlo dana. Zgodno zaista da su autorice prvog slovenskog vodića kroz razvod dvije Dubrovkinje ? Još uvijek se odlučujemo koju od dvije ponude iz Srbije prihvatiti, a Vodić smo u međuvremenu prilagodile britanskom zakonodavstvu, prevele i nevjerojatno zaista ali 3 izdavačke kuće iz Londona su iskazale veliki interes za objavljivanje. Ni oni nemaju ništa sličnom. Imaju samo pravne ili psihološke priručnike zasebno, ali u kombinaciji kakva je naša ne postoji.

Ono što je nama trenutno najinteresantnije, a na što smo se odlučile zbog ogromnog broja upita koje svakodnevno primamo od ljudi iz cijele Hrvatske na koje više ni uz najbolju volju naprosto ne stignemo odgovarat, je pokretanje svog you tube kanala.
To će biti prvi u Hrvatskoj ali i čitavoj regiji – kanal na kojem će se pružati pravno i psihološko znanje i potpora vezano za razvod braka. Sve teme koje smo obradile u knjizi na još zanimljiviji, detaljniji i korisniji način. Paralelno s temom razvoda snimat ćemo klipove na sve teme koje obrađujemo u našoj novoj već napisanoj knjizi koja će se u prodaji naći iduće godine, također u suradnji s Nakladom Ljevak – ‘Psihološko-pravni priručnik Vodić u sretan brak’. On se zapravo bavi temama i problemima s kojima se susrećemo u partnerskim, ali i svim popratnim odnosima – svekrvama, punicama, obitelji, prijateljima,  bračnim financijama kao izvorima bračnih frustracija, nevjerom u braku… Ali ponajviše i prije svega odnosa sa samim sobom, jer glavna je naša poruka i suština knjige da raditi na odnosu zapravo znači raditi na sebi. A prihvačati i voljeti drugoga adekvatno je nemoguće bez da prethodno prihvatite i zavolite sebe u kompletu. Kako prihvatiti i zavoliti sebe, potom partnera i sve ostale i kako eliminirati stres i nezadovoljstvo iz bračnog i ostalih odnosa i živjeti ispunjen sretan život – ono su što poučavamo u knjizi, ali i što ćemo poučavati na našem you tube kanalu.

Evo link na naš prvi you tube uradak na našem you tube kanalu:
https://m.youtube.com/watch?feature=share&v=arXVd4kidps

Srdačno pozdravljamo,

Autorice:
Ivana Mijić Vulinović & Karmen Kmetović Prkačin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)