Input your search keywords and press Enter.

VLATKO STEFANOVSKI TRIO, STAND UP SHOW, RAGUSAVECCHIA & OPEN AIR CINEMA

Nakon koncerta Vlatka Stefanovskog, najpoznatijeg gitarista s ovih prostora, koji će sa svojim Triom uljepšati zvjezdanu večer svima okupljenima na terasi hotela Valamar Collection Dubrovnik President (ovog četvrtka, 28. lipnja s početkom u 21 sat), Ljeto u Valamaru nastavit će se i u danima koji slijede, i to stand up comedy show-om, kinom na otvorenom i obljetničkim koncertom klape Ragusavecchia.

 

„Ta divna splitska stand up noć“, naziv je komedije kojom će Studio Smijeha sa svojom splitskom postavom koju čine Tomislav Primorac, Ante Travizi, Ivica Lazaneo i Josip Škiljo do suza nasmijati sve okupljene na Trgu od fontane ovog petka, 29. lipnja s početkom u 21 sat. Kao i kod svih događanja u sklopu ovogodišnjeg Ljeta u Valamaru, parking će za sve posjetitelje biti besplatan i osiguran na parkiralištu između hotela Valamar Club Dubrovnik i kampa Solitudo.

 

Samo dan nakon, u subotu, 30. lipnja s početkom u 21.30 h klapa Ragusavecchia će u kampu Solitudo proslaviti dvadeseti rođendan, a slavlju će se pridružiti njihovi gosti i prijatelji Đani Stipaničev, Marko Pecotić Peco i ženska klapa FA Linđo. Kino na otvorenom u parku Maslinata ovog će četvrtka s početkom u 21 sat najmlađima donijeti dugometražni animirani film „Zambezija“, priču o malenom sokolu koji napušta obiteljsko gnijezdo kako bi okušao svoju sreću u fantastičnom gradu ptica, dok će nedjelja na istoj lokaciji (također s početkom u 21 sat) malo starijim filmoljupcima donijeti triler „Dobri momci“ s Russellom Croweom i Ryanom Goslingom u glavnim ulogama.

 

Ako želite uživati u prekrasnoj simfoniji Vlatka Stefanovskog, umjetnika kojem je gitara suputnik već četiri desetljeća, i njegovog Tria, ulaznice za koncert po cijeni od 150 kuna u koje je uključeno i piće dobrodošlice možete kupiti na recepciji hotela Valamar Collection Dubrovnik President, dok će ulaz na stand up večer, koncert u Solitudu te na kino projekcije biti potpuno besplatan.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *