Input your search keywords and press Enter.

Vlahušić obišao školu u Mokošici

Prilikom posjeta Mokošici, gradonačelnik Grada Dubrovnika Andro Vlahušić u društvu zamjenice gradonačelnika Tatjane Šimac Bonačić i gradskog pročelnika Miha Katičića obišao  je u četvrtak Osnovnu školu Mokošica gdje se susreo s ravnateljicom škole Petrom Đapić Caput.

Naime, prošlog tjedna završena je energetska obnova zgrade Osnovne škole Mokošica koju je Grad Dubrovnik financirao sa 2,1 milijuna kuna proračunskih sredstava.Ravnateljica OŠ Mokošica Petra Đapić Caput rekla je kako obnovljena školska fasada dijela zgrade u kojem se izvodi razredna nastava, kao i zbornica te kancelarijske prostorije. Postavljeni su novi prozori i rolete te rasvjetna tijela u cijeloj školi.

„Ovo je bio dio velikog projekta od 7,5 milijuna kuna u kojem je Država trebala sudjelovati s pet, a mi s više od dva milijuna. Grad uvijek sve svoje napravi, za razliku od drugih. Drugi nisu napravili svoj dio posla. Mi kandidiramo i dalje za tih pet milijuna kuna projekata“, kazao je Vlahušić. Izrazio je i žaljenje što su neusvajanjem Proračuna za 20176. godinu  privremeno zaustavljeni drugi projekti iz oblasti obrazovanja poput nadogradnji Dječjeg vrtić Palčića i O.Š Montovjerna.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)