Input your search keywords and press Enter.

Više od 200 tisuća kuna isplaćeno na račune građana za subvenciju zrakoplovnih karata

Grad Dubrovnik je s današnjim danom, 21. studenog, na račune građana isplatio sva zaostala sredstva namijenjena za subvenciju zrakoplovnih karata Dubrovnik – Zagreb i obratno. Isplatom u iznosu od 222.200,50 kuna podmirena su sva dugovanja prema korisnicima Zračnog most koja su nastala u razdoblju od 15. rujna do 15. studenog.

 

Isplaćeni iznos za subvenciju zračnog mosta osiguran je rebalansom proračuna, a do kraja ovog mjeseca očekuju se i isplate subvencija za cestarine. Ukupno u 2016. godini zaključno s današnjim danom na račune građama isplaćeno je 1.349.491,00 kuna za 10828 karata.

Zaprimanje zahtjeva nastavlja se i dalje. Podsjećaju se korisnici Zračnog mosta da je 17. studenog stupio na snagu Pravilnika o izmjenama i dopunama Pravilnika o subvencioniranju karata na relaciji Dubrovnik – Zagreb i obratno.

Novim Pravilnikom definirani su rokovi za predaju dokumentacije potrebne za ostvarenje subvencije. Tako prema dopunjenom i izmijenjenom Pravilniku rok za predaju potrebne dokumentacije iznosi 90 dana od završetka putovanja. Također, prema novom Pravilniku precizirano je i da subvencije ne mogu ostvariti oni putnici kojima je Zagreb bio transferna luka za daljnje putovanje.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)