Input your search keywords and press Enter.

Virtualni program Centra za mlade Dubrovnik

 

Centar za mlade Dubrovnik u trenutnoj situaciji s koronavirusom pokrenuo je virtualni program za mlade, a i za sve one koji se tako osjećaju. Članovi udruga, koje djeluju pod okriljem Centra, radili su punom parom kako bi ostvarili zacrtani cilj – virtualni program Centra za mlade koji je već desetak dana dostupan putem službene Facebook i Instagrama stranice, YouTube kanala i web stranice Informadura.

U nastavku pročitajte što sve virtualni program trenutnonudi.

UR Institute donosi online STEAM radionice “Kako pronaći znanstveno validne informacije o koroni?”, “Uvod u virologiju – Prijete li nam gori virusi od korone?”, “Science + Art caffe” – virtualni okrugli stol.

Udruga Bonsai jednom tjedno osigurava opuštajućuAntistress korona kavu”, a predstavit će i primjere dobre prakse aktivnog uključivanja mladih u rad zajednice u Hrvatskoj.

Udruga Luža producira video serijal “Informatika za početnike”, “Logika u doba koronavirusa” (prikladna za učenike 3. razreda srednje škole) te PowerPoint prezentacije na temu iz bioetike.

Psihološko savjetovalište koje vodi profesorica psihologije Suada SalčićInformadur – Informativni centar za mlade grada Dubrovnika i dalje je dostupno za dogovaranje telefonskog savjetovanja putem maila savjetovalište@informadur.com. Pod njenim mentorstvom djeluje i Klub mladih psihologa čiji će članovi kroz naredno razdoblje ponuditi raznorazne sadržaje.

Centar za karijere mladih Dubrovnik i Udruga za kreativno održivi razvoj i konkurentnost KORAK potrudi će se olakšati život mladi poduzetnicima u ovo za gospodarstvo zahtjevno vrijeme.

Sadržajima se pridružila i Ljetna Škola Filma Šipan, s udrugom Luža, koja već ima bogatu filmsku zalihu nastalu od mladih i kreativnih filmaša. Do sada ste mogli pogledati tri filma koja su mladi na Šipanusnimili, a možete ih očekivati i još.

Zajednica Tehničke Kulture Dubrovnik i RC MODELI DUBROVNIK su svakako naš ponos u ovoj situaciji jer su sve svoje znanje, vrijeme i opremu posvetili 3D printanju vizira koji su neophodni za siguran rad zdravstvenih djelatnika. Redovito nas obavještavaju koliko su tisuća vizira uspjeli isprintati.

Vjerujemo kako se mladi mogu prepoznati u nekom od programa koje nudimo i pridružiti se sudjelovanjem.

Naravno, ako mladi i svi zainteresirani imaju neki prijedlog kako program učiniti još boljim uvijek smo ih spremni saslušati!


Ostanite doma, i provedite vrijeme uz virtualni programCentra za mlade Dubrovnik.

 

 

INFORMADUR – Informativni centar za mlade grada Dubrovnika

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.