Input your search keywords and press Enter.

Vikend pred nama u CC Revelin

Središte najboljih noćnih provoda, Culture Club Revelin, privodi kraju seriju odličnih studentskih zabava na kojima su ove godine ugostili brojne izvođače.

Tako u petak, 12. ovog mjeseca posjetite Revelin i uživajte zajedno uz glazbeni odabir studentskog DJ-a Time Jacka. Posebna je ovo zabava imena ”Prohibition Student Party”, koja promovira odgovorno konzumiranje alkoholnih pića među mladima. Odgovornim ispijanjem alkohola ulazite u izbor za osvajanje bogatih nagrada.

Ovaj vikend Revelin će ugostiti i plesačice i akrobate iz grupe First Entertainment, koji će svojim senzacionalnim pokretima zadiviti sve koji se ovog vikenda nađu u klubu. Tu su i posebni svjetlosni efekti i najsuvremeniji LED vizuali, te CO2 topovi i puške za što bolju zabavu .

No, zabava u Revelinu, naravno, ne završava u petak. Već u subotu očekujte pravi ljetni party ”Hello Summer”, koji dolazi kao najbolji uvod u stotinjak noći ljetnog ludila pred nama. Uz prvih 10 naručenih boca, Revelin svoje goste nagrađuje s gratis ulaznicama za vikend otvorenja ljetne sezone.

Još stignete nabaviti ulaznice po PROMO cijeni od 100 kuna za nastup Paul van Dyka 3. lipnja u Clubu Revelin.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *