Input your search keywords and press Enter.

VIKEND NA ORSULI: U petak legendarni Drugi način, subota rezervirana za DJ SUMmering!

Nakon dugo vremena, u Dubrovnik se vraća legendarni zagrebački bend Drugi način. Nastupit će u Parku Orsula ovaj petak, 7. kolovoza, s početkom u 21 sat.

Nenadmašni hitovi benda koji je ime dobio po Lorcinoj pjesmi, poput ‘Lile su kiše’, ‘Prođe ovaj dan’, ‘Piši mi’, ‘Stari grad’, prizivaju u sjećanje lijepe vremena glazbene scene. Osnovani su 1974. godine, a godinu dana nakon objavljuju prvi, istoimeni album, na kojem su se rodili prvi hitovi koji se i dan danas vrte po radijskim stanicama, u automobilima, klubovima…

Drugi način je 2000. godine imao zapažen nastup u zagrebačkom Domu sportova, kao predgrupa svom uzoru, slavnoj skupini Tull s kojima dijele i efektno korištenje frule u pjesmama. 2009. godine obilježili su 35 godina osnutka.

Ulaznice za koncert Drugog načina po cijeni od 75 kuna mogu nabaviti u kiosku na vidikovcu, svaki dan od 0 do 22 sata ili pri dolasku na koncert. Članske ulaznice su 60 kuna. Nakon koncerta bit će osiguran besplatan autobusni prijevoz do grada.

Više informacija o samom koncertu možete saznati na:

https://www.facebook.com/events/937200016359868/

DJ SUMmering feat. Nightmares on Wax & Eddy Ramich

Samo dan nakon, 8. kolovoza, Park Orsula pretvara se u mjesto susreta pomno biranih imena elektronske scene! DJ SUMmering program je elektronske glazbe sa specijalnim gostima iz Leedsa, NIGHTMARES ON WAX i stalnim suradnikom Parka Orsula Eddy Ramich-em.

Program počinje u popodnevnim satima, a plan je dočekati izlazak sunca sljedećeg dana.

Uz goste će nastupiti gotovo svi lokalni DJ-i koji su u proteklim godinama svojim radom obilježili scenu elektronske glazbe u Dubrovniku: TINO, FUNK YOU, AUDIOMETRIC, MATE FOX BANCHILO, ANADA, KIZO i JEFF aka MOVEX.

Ulaznice se po cijeni od 80 kuna mogu nabaviti u kiosku na vidikovcu, svaki dan od 0 do 22 sata ili pri dolasku na program. Članske ulaznice su 60 kuna.

Više informacija o eventu na:

https://www.facebook.com/events/853843961331887/

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *