Input your search keywords and press Enter.

Vijenci i svijeće poginulim braniteljima za Dan pobjede i domovinske zahvalnosti

Povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti te Dana hrvatskih branitelja, koji se obilježava 5. kolovoza, predstavnici Grada Dubrovnika danas su položili su vijence i zapalili svijeće kod Spomen križa na groblju Boninovo te kod Spomenika pobjedi na lokalitetu Vjetreni mlin u Stupi u Dubrovačkom primorju.

 

 

 

Počast svim poginulim braniteljima u ime Grada Dubrovnika iskazali su zamjenice gradonačelnika Jelka Tepšić i Orlanda Tokić te pročelnica Upravnog odjela za europske fondove, regionalnu i međunarodnu suradnju Zrinka Raguž.

 

Pod kamenim kockama “Spomenika pobjede” koji je na Vjetrenom mlinu postavljen u svih poginulih branitelja na Južnom bojištu vijence su položili i svijeću zapalili zamjenica pročelnice Upravnog odjela za poslove gradonačelnika Marija Šimunović te gradski vijećnici Marijo Bekić i Ivo Lučić.

 

Vijence su položili i predstavnici Dubrovačko-neretvanske županije, Policijske uprave dubrovačko – neretvanske te predstavnici braniteljskih udruga i udruga proizašlih iz Domovinskog rata kao i brojni drugi.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *