Input your search keywords and press Enter.

Video: Vedran Ljubenko prošao u finale Voice-a

Vedran Ljubenko, nova dubrovačka pjevačka nada, prošao je sinoć u finale show-a The Voice.

Pjesma čija mu je izvedba osigurala prolazak u finale je Whitesnake – Here I go again.

Publika ga je nagradila gromoglasnim pljeskom, a oduševio je i menora Ivana. “Predivno si otvorio show, svaka ti čast!”, komentirao je njegov nastup i dodao da se Vedran sjajno snalazi u svim rock varijantama.

Još je preostalo sedam dana i jedna emisija druge sezone showa „The Voice – Najljepši glas Hrvatske”. Četvero je finalista, ali samo jedan ili jedna može pobijediti. Tko će osvojiti titulu Najljepšeg glasa Hrvatske i čiji će tim pobijediti, saznat ćemo za točno tjedan dana.

Vedran Ljubenko za Tim Ivan, Ruža Janjiš za Tim Indira, Edgar Rupena za Tim Tony iAlen Đuras za Tim Jacques iduće će se subote boriti za pobjedu.

Posljednja emisija showa na rasporedu je u subotu, 23. travnja na 1. programu HTV-a i 2. programu Hrvatskog radija od 20 sati. Do tada „The Voice – Najljepši glas Hrvatske“ možete pratiti preko službene internetske stranice, na Facebooku, Twitteru, Instagramu, YouTubeu i multimedijskoj platformi HRTi. Vijesti vezane za show također možete pratiti na Drugom programu Hrvatskoga radija.

Foto: voice.hrt.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)