Input your search keywords and press Enter.

Veliko finale premijerne Dubrovnik AKVATLON lige

Zahvaljujući izvrsnim klimatskim uvjetima, ali i trudu cijelog niza entuzijasta, Dubrovnik je u proteklih nekoliko godina postao jedna od najpopularnijih trkačkih destinacija Mediterana, pogodna za cjelogodišnje sportske događaje i
aktivan odmor. Od ove godine uvedena je i Dubrovnik AKVATLON liga, prva multisport manifestacija na ovom području, čije je finale na rasporedu u nedjelju 1. listopada.

Akvatlon je jedna od globalno rastućih atrakcija u promociji zdravog načina života, odličan način ulaska u svijet multisporta za početnike, te kvalitetan začin za iskusne triatlonce u njihovom rasporedu utrka. Rekreativna utrka Dubrovnik Aquathlon 2017: Earth, Sea & Fire ujedno je i Prvenstvo Hrvatske u standardnom akvatlonu, te samim tim sjajna prilika za natjecanje uz bok mnogih poznatih hrvatskih triatlonaca. Uključuje plivanje 1000m u moru, te nakon tranzicije, 5000m trčanja (Sv. Jakov). Start je na plaži Banje u 15 sati. Svi zainteresirani mogu se prijaviti putem portala RaceCollector.com. Startnina iznosi 100kn za natjecatelje s licencom Hrvatskog Triatlon Saveza te 150kn za nelicencirane. Startni paket uključuje akvatlon majicu, suvenir, promo materijal, bon za pasta party i vrećicu. Podizanje brojeva i paketa moguće je na dan održavanja utrke od 13h na plaži Banje. Najbolji natjecatelji po dobnim skupinama i spolu osvajaju medalje. Dubrovnik Aquathlon nova je utrka pod brandom Du Motion, poznatog po organiziranju dvodnevne trkačke manifestacije Du Motion – Runners; DaysDubrovnik, koja privlači sportaše i rekreativce iz preko 40 zemalja svijeta. Organizator Dubrovnik Aquathlona je Triatlon klub Dubrovnik uz podršku partnera Turističke zajednice grada Dubrovnika, Grada Dubrovnika i Dubrovačkog saveza športova. Četiri mjeseca nakon početka premijerne Dubrovnik AKVATLON lige vrijeme je za njeno zaključenje uz finale koje će tematikom Earth, Sea & Fire biti atraktivno kako za sudionike, tako i gledatelje.

Pridružite se i vi ovom slavlju sporta i zdravlja na plaži Banje 1. listopada!

#POWEREDBYD3SIRE

Link za prijave: https://www.racecollector.com/event/294/startlist

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *