Input your search keywords and press Enter.

Veliki Telemach Dan sporta stiže u Župu Dubrovačku

Osnovna škola Župa Dubrovačka će u srijedu, 2. ožujka, ugostit edukativno-sportski Telemach Dan sporta

Svečani program otvaranja Telemach Dana sporta u Župi Dubrovačkoj započet će u 9.15 sati. Sportsko- edukativni dan okupit će osnovnoškolsku djecu iz Dubrovnika i okolice koja će se natjecati u graničaru i atletici. Najbolje ekipe i najbrži trkači izborit će plasman na državnu završnicu Telemach Dana sporta koja će se održati sredinom srpnja u Splitu.
Telemach Dan sporta po prvi put je prošle godine u ovoj županiji održan na Stradunu.

‘’Plazma Sportske igre mladih uz propagiranje sporta i sportskog načina života svjesne su utjecaja i odgovornosti koje imaju prema svojim sudionicima, a to je pomoći im da se razviju u odgovorna pojedince našeg društva koji će promicati poticanje različitosti i inkluziju. Telemach Danom sporta dajemo dodatni poticaj djeci da postanu još bolji sportaši’’ – istaknula je Tihana Butorac iz Plazma Sportskih igara mladih.

Plazma Sportske igre mladih pružaju priliku djeci osnovnoškolskog i srednjoškolskog uzrasta da od siječnja do rujna besplatno sudjeluju u vrhunsko organiziranim natjecanjima u 10 sportova. Otvorene su prijave za sve sportske discipline: Tommy turnir u malom nogometu, Coca-Cola Cup u nogometu, HEP rukometni turnir, Kinder turnir u uličnoj košarci, odbojci na pijesku, odbojci, Fide turnir u šahu, stolnom tenisu, Hrvatska pošta Cup u tenisu) Pravo sudjelovanja imaju svi pojedinci i sve slobodno formirane ekipe, ljubitelji zdravog načina života i druženja, a ne samo djeca koja se aktivno bave sportom. Prijave su otvorene na: www.igremladih.hr

Tihana Butorac
Sportske igre mladih

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.