Input your search keywords and press Enter.

VELIKI KRIK PODUZETNIKA KOJI ĆE ZATRESTI HRVATSKU

Dosta je!

UGP će pružiti platformu svima onima koji već mjesecima samo preživljavaju

Udruga Glas poduzetnika danas organizira veliku akciju na Trgu bana Josipa Jelačića u 10 sati. Riječ prepuštamo poduzetnicima, obrtnicima, samozaposlenima, zaposlenicima i građanima, jer nam je važno da se njihov glas čuje. Vlada Republike Hrvatske i Nacionalni stožer civilne zaštite već su ih nebrojeno mnogo puta izigrali i ostavili na cjedilu. Sada je vrijeme da građani kažu što misle o lošem i nekompetentnom vođenju krize te da poruče da je dosta!

Više detalja o akciji poduzetnika, možete saznati na konferenciji za medije koja će se održati točno u 10 sati kod Johann Francka.

Ponavljamo, izuzetno je važno da se svi koji dolaze na trg pridržavaju svih propisanih epidemioloških mjera. Formirat ćemo jedan red s propisanim razmakom između ljudi te će jedna po jedna osoba moći reći svoju poruku. Također, svi oni koji žele sudjelovati u akciji moraju nositi masku i poštovati propisanu distancu. Molimo i sve one koji će govoriti putem streama da poštuju kulturu dijaloga i lijepog ponašanja. Nećemo dopustiti psovanje i vrijeđanje. Želimo poslati jasnu i izravnu poruku tisuća nezadovoljnih glasova i želimo to učiniti na dostojanstven način.

Stream akcije s glavnog zagrebačkog trga prenosit će 24 sata, RTL, Telegram, Index.hr te Dnevno.hr.

Kao što smo već istaknuli, brinemo se za zdravlje svih naših sugrađana i poštujemo odluke Vlade Republike Hrvatske, čak i kad one diskriminiraju mnoštvo poduzetnika te njihovih zaposlenika. Međutim, voda je svima došla do grla i poduzetnici trebaju da im Vlada RH vrati jedan mali dio od milijardi koje su kroz godine uplatili u hrvatski proračun.

Dosta nam je izgovora i lažnih obećanja. Tražimo hitne i adekvatne ekonomske mjere koje će osigurati spas gospodarstva.

Pridružite nam se na Trgu bana Jelačića i pomozite nam da se glas svih nas čuje! Zaželimo zajedno Hrvatsku iz koje nitko ne želi otići!

 

#dosta je #zaštohrvatska

Udruga Glas poduzetnika

udruga glas poduzetnika

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)