Input your search keywords and press Enter.

Velika promocija Dubrovačko-neretvanske županije u tipTravel magazinu

Aktivni odmor na jugu Hrvatske u fokusu novog tipTravel magazina

Aktivni odmor u Dubrovačko-neretvanskoj županiji glavna je tema novog broja tipTravel magazina, poznatog digitalnog turističkog magazina koji je kroz svoja tri online izdanja:
hrvatsko, englesko i njemačko, čitan u više od 140 zemalja svijeta. Pod naslovom “Top 9+1outdoor doživljaja juga Hrvatske” na ukupno deset stranica predstavljena je Dubrovačko-neretvanska županija, prije svega, kao sjajna destinacija za aktivni odmor i outdoor doživljaje u božanstvenoj prirodi.
U članku se navodi niz mogućnosti za oslobađanje adrenalina i endorfina u destinaciji počevši od pješačenja, planinarenja, biciklizma, jedrenja i ronjenja pa sve do aktivnosti poput windsurfinga na Pelješcu, vožnje kajacima po mljetskim jezerima, SUP-anja po Baćinskim jezerima, quad i buggy avantura po Konavlima… Premda je naglasak članka na aktivnom odmoru, posljednji je dio posvećen promociji ostalih aduta županije – kulturnih atrakcija, izvrsne enogastronomije i raznolikih događanja.
U posebnoj je temi predstavljen otok Korčula kao odlična cjelogodišnja destinacija za vjerski turizam, s naglaskom na rutu Camino Korčula. U magazinu, čiju naslovnicu sva tri izdanja krasi motiv Prožurske Luke na otoku Mljetu, je i tema posvećena najavi ljetnih događanja na tom otoku.
Od hrvatskih su destinacija još predstavljene, između ostalih, i Šibensko-kninska županija, destinacije srednje Dalmacije, plitvički kraj, kvarnerski otoci Krk i Rab… U godini kada su, globalno više nego ikad prije, u fokusu turističkog sektora održiva i odgovorna putovanja, u magazinu je poseban naglasak stavljen i na taj trend, ali i potrebu današnjice.
Podsjećamo, tipTravel magazine izlazi već jedanaest godina s ciljem kvalitetne online promocije hrvatskih destinacija, njihovih atrakcija i turističke ponude te je svim zaljubljenicima u putovanja u potpunosti besplatno (kao poklon) dostupan za čitanje putem Issuu.com, vodeće svjetske platforme za digitalna izdanja. Putem navedene platforme je online čitan u više od 140 zemalja svijeta, a poveznice na magazin i sva njegova izdanja je, između ostalog, moguće pronaći i na tiptravelmagazine.com

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)