Input your search keywords and press Enter.

Čitateljima iz više od 130 zemalja svijeta novi broj tipTravel magazina predstavlja turističke adute Dubrovačko-neretvanske županije te ih poziva na dolazak.

Na 20 stranica u svakom od izdanja (hrvatskom, engleskom i njemačkom) novog broja tipTravel magazina, čitanog u više od 130 zemalja svijeta putem Issuu.com platforme i aplikacije u AppStore-u, predstavljena je turistička ponuda Dubrovačko-neretvanske županije. Pritom je naglasak stavljen na turistički manje razvijena područja županije te na nove projekte i sadržaje koji se razvijaju na tim područjima.

Reportaža pod naslovom “Ljepota raznolikosti. Raznolikost u ljepoti” započinje pričom o dolini Neretve, nastavlja se promocijom Stona i njegovih turističkih aduta te pelješkom vinskom pričom. Kroz temu je najavljeno otvorenje Muzeja zlata i srebra Smokvica na otoku Korčuli, a s istog je otoka predstavljena i vrijedna etno riznica srca otoka – Etno zbirka Barilo u Blatu. Magazin piše i o uređenju Zavičajne kuće Dubrovačkog primorja, kulturnom doživljaju koji će posjetitelje Slanog, kao i cijelog Dubrovačkog primorja, na zanimljiv način upoznati s tradicijom i poviješću tog kraja.

Posebna tema u magazinu, pod naslovom “Na otoku snova”, posvećena je promociji otoka Korčule, dok se iza naslova “Puno doživljaja” krije priča o Dubrovačkom primorju. Jedna od tema novog broja magazina piše o velikim jubilejima koje Dubrovnik obilježava ove godine, dok su kroz rubriku magazina posvećenu promociji vrijedne UNESCO baštine Hrvatske predstavljeni stećci, “kameni spavači juga Hrvatske”.

TipTravel magazine izlazi u izdanjima na hrvatskom, engleskom i njemačkom jeziku te je svim čitateljima besplatno dostupan za čitanje. Sva izdanja magazina je moguće pronaći na platformi za digitalna izdanja Issuu.com, kao i na aplikaciji u AppStore-u, koju je moguće besplatno preuzeti (dovoljno je upisati “tipTravel”). Putem aplikacije je, zbog interaktivnosti, omogućen još kvalitetniji doživljaj čitanja, a sve poveznice na magazin se nalaze i na web stranici: www.tiptravelmagazine.com

Poveznice na novi broj tipTravel magazina u sva tri izdanja na Issuu.com:

HR: http://issuu.com/tiptm/docs/tiptravelmagazine026hr/1?e=8066732/69796315

EN: http://issuu.com/tiptm/docs/tiptravelmagazine026en/1?e=8066732/69796360

DE: http://issuu.com/tiptm/docs/tiptravelmagazine026de/1?e=8066732/69796383

 

 

 

Željka Kunštek
glavna urednica

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *