Input your search keywords and press Enter.

Veleposlanica Kraljevine Norveške na prijemu kod zamjenice Tepšić

Zamjenica gradonačelnika Jelka Tepšić i privremeni pročelnik Upravnog odjela za komunalne djelatnosti i mjesnu samoupravu Marko Miljanić primili su danas u službeni posjet veleposlanicu Kraljevine Norveške Astrid Versto.

Tijekom sastanka, zamjenica Tepšić i veleposlanica Versto razgovarale su o dosadašnjoj suradnji između Grada Dubrovnika i Hrvatske s Kraljevinom Norveškom, ali i o budućim planovima i programima koji bi omogućili još bolju i dublju suradnju između zemalja.

Jedna od tema razgovora bili su i planovi razvoja Dubrovnika, posebice u kulturi i turizmu te mogućnostima suradnje s Norveškom na tim poljima.

Osim o budućim projektima, zamjenica Tepšić i veleposlanica Versto razgovarale su i o obnovi mjesta Dubravica koje je nakon razaranja u Domovinskom ratu kompletno obnovljeno uz pomoć Norveške.

Veleposlanica Kraljevine Norveške Astrid Versto istaknula je kako je projekt obnove Dubravice još više i snažnije povezao Norvešku i Hrvatsku i otvorio vrata svim budućim suradnjama.

U pratnji veleposlanice Versto bili su i konzul Kraljevine Norveške u Dubrovniku Tonči Peović, predsjednik Hrvatsko-norveškog društva u Zagrebu Petar Baničević, predsjednik Podružnice Društva u Dubrovniku Lenko Garbin i predsjednik Mjesnog odbora Dubravice Pero Stjepović.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)