Input your search keywords and press Enter.

Vedran Ljubenko predstavio video za singl Papučar

Nakon što je krajem srpnja objavio svoj debitantski singl „Papučar“, Vedran Ljubenko, finalist druge sezone showa The Voice – Najljepši glas Hrvatske, danas predstavlja i prateći videospot, nastao u suradnji s redateljem Milanom Latkovićem!

Videospot je premijerno prikazan na CMC TV, u četvrtak, 25. kolovoza, a od danas je dostupan i u digitalnom obliku putem Vedranovog službenog YouTube/Vevo kanala: https://Vedran.lnk.to/Papucar/youtube „Papučar je pjesma s posebnom svakidašnjom tematikom, svatko se može naći bar u nekom od dijelova pjesme, a odabrali smo je jer je interpretacijom drugačija od pjesama danas“ otkriva Vedran o pjesmi, a o videospotu nadodaje: „Ovaj spot je uspio u potpunosti prikazati kvalitetu pjesme. Ideje mojih bližnjih kombinirane s odlično razrađenim idejama snimatelja i režisera Milana Latkovića i njegove ekipe doprinijele su pravom proizvodu. Atmosfera je bila prilično radna, ali jako opuštena tako da bih na trenutke zaboravio da uopće snimam spot. Ovim putem bih se zahvalio i glumicama Josipi Baliban i Andrei Mladinić koje su odlično odigrale svoju ulogu žena koje mi zagorčavaju život. Sve u svemu lijepo druženje i snimanje.“

Ovaj 22-godišnji Dubrovčanin prve glazbene korake započinje s 10 godina, kada počinje učiti svirati klavir. Kasnije se u tinejdžerskoj dobi posvetio i sviranju gitare, kao i bendovskoj aktivnosti, a šira javnost svakako ga ja zamijetila nastupima u drugoj sezoni showa The Voice – Najljepši glas Hrvatske; od Blind Audicije i interpretacija klasika „It’s A Man’s, Man’s, Man’s World“ Jamesa Browna do izuzetnih izvedbi pjesama „Billie Jean“ i „ Stairway to Heaven“. Pod vodstvom mentora Ivana Dečaka i njegovog tima došao je i do samog finala showa, a čitavo vrijeme je slovio kao jedan od favorita!

Singl već neko vrijeme plovi radijskim eterom i digitalnim glazbenim platformama, a od ovog trenutka dostupan je i službeni videospot!

https://Vedran.lnk.to/Papucar ** http://vedranljubenko.com/ https://www.facebook.com/vedranljubenko https://twitter.com/vedranljubenko https://www.instagram.com/vedranljubenko/ https://www.youtube.com/VedranLjubenkoVevo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)