Input your search keywords and press Enter.

Večera s poznatim chefom: Dino Galvagno na Good Food Festivalu

U sklopu Good Food Festivala održat će se Večera s poznatim chefom Dinom Galvagnom u subotu, 24. listopada, u 19 sati u Hotelu Hilton Imperial.

Dino Galvagno ne voli kompromise i svjestan je svoje reputacije najavangardnijeg, najhrabrijeg i najzahtjevnijeg hrvatskog chefa. Inspiraciju pronalazi u prirodi, a voli surađivati i dijeliti iskustva sa strastvenim proizvođačima i sakupljačima. Koristi samo kvalitetne, a često i zaboravljene ili nedovoljno iskorištene namirnice jer je uvjeren da u njima leži veliko gastronomsko bogatstvo. Cilj Dina Galvagna je osuvremeniti i rafinirati gastronomski identitet hrvatskih regija i definirati modernu hrvatsku kuhinju.
Na Good Food Festivalu chef Dino predstavlja vlastitu viziju i pokazuje neiskorištene mogućnosti dubrovačke kuhinje. Ne propustite prigodu upoznati ovoga zanimljivog hrvatskog chefa i kušati njegova jela kreirana samo za Vas!

Večera u 5 slijedova i odabrana vrhunska vina – 250 kuna po osobi. Svoje mjesto na Večeri s poznatim chefom Dinom Galvagnom rezervirajte odmah!

Ured za odnose s javnošću TZGD

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *