Input your search keywords and press Enter.

Večer agroturizma i folklora u Moluntu‏

Održala se Večer konavoskih agroturizama i folklora, u Moluntu na maloj rivi, 02.08., s početkom programa u 21 sat u zajedničkoj organizaciji TZ Općine Konavle i Agroturizma Konavle.

Uz redovne u Cavtatu i nedavnu održanu u Dubrovniku na Stradunu, bila je to prva ovakva večer održana u malom turističkom-ribarskom mjestu na samom jugu Konavala.

Konavoski agroturizmi organizirali su prezentaciju i degustaciju konavoskih vina i likera, te degustaciju i prodaju konavoskih tradicijskih slastica, maslinova ulja i meda. Udruga Agroturizam Konavle prezentirala je ukupnu ponudu ruralnog turizma Konavala uz prigodni tratamenat domaćim suhomesnatim proizvodima i sirom.

Prezentirali su se i tradicionalni obrti i umjetnost.

Program su posebno obogatili nastupi KUD „Čilipi“ i klape Čilipi . Posjetitelji su se nadmetali u igri Krtolanje, u kojoj je cilj ubaciti krtolu u košic.

Inače, Turistička zajednica Konavle i Agroturizam Konavle zajednički organiziraju ovakva događanja u Cavtatu i do sada nailazili na izvrsne komentare posjetitelja. Ovakvi događaji su izvrsni za povezivanje gostiju koji borave u destinaciji s ponudom i proizvodima ruralnog turizma iz unutrašnjosti.

Nakon završetka ovog dijela programa gosti su se zabavljali na Ribarskoj večeri.

Autor fotografija: Vlaho Mihač

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *