Input your search keywords and press Enter.

Važnost potrošnje hrvatskih proizvoda i usluga

Županijska komora Dubrovnik poziva Vas na predavanje „Važnost potrošnje hrvatskih proizvoda i usluga“ koje će se održati u organizaciji HGK i ŽK Dubrovnik, u petak, 17. ožujka u 11,00 sati, u dvorani Divona 2 – hotela Valamar Lacroma Dubrovnik.

Hrvatska gospodarska komora, u okviru promicanja hrvatskih proizvoda i usluga, već 20 godina podiže svijest o važnosti domaće proizvodnje i potrošnje, s namjerom podizanja konkurentnosti gospodarskih subjekata i zadržavanja radnih mjesta.

Tako znakovi Hrvatska kvaliteta i Izvorno hrvatsko predstavljaju način brandiranja pomoću kojega gospodarstvenik ističe svoj proizvod i / ili uslugu na tržištu i razlikuje se u odnosu na ostale proizvode / usluge, posebice na one koji nisu hrvatskog podrijetla. Znakovima Hrvatska kvaliteta i Izvorno hrvatsko olakšava se i usmjerava kupce i potrošače na pronalazak takvih proizvoda i usluga koji će pridonijeti kvaliteti življenja.

O važnosti potrošnje hrvatskih proizvoda i usluga, u sklopu Mediteranskog sajma zdrave hrane i ljekovitoga bilja, predavanje će održati Antonijela Bonačić iz Odjela za upravljanje kvalitetom u Hrvatskoj gospodarskoj komori.

ŽK Dubrovnik

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)