Input your search keywords and press Enter.

Važna obavijest za privatne iznajmljivače: Kreće novi informacijski sustav eVisitor

S ciljem centralizacije podataka o turistima i pojednostavljenja procesa prijave i odjave turista, te nadzora nad uplatom boravišne pristojbe, Hrvatska turistička zajednica zajedno sa sustavom turističkih zajednica i ostalim dionicima izradila je informacijski sustav eVisitor za čiju su punu primjenu ispunjeni zakonski preduvjeti.

Turistička zajednica grada Dubrovnika elektronskim putem izvijestit će sve registrirane privatne iznajmljivače o novom projektu, a na linku http://www.tzdubrovnik.hr/index.php#.VlhVz3YvfIU (naslovnica desno) se mogu pronaći sve relevantne informacije koje su važne za uspostavu novog sustava.

Dana 20. studenoga 2015. u Narodnim novinama 126/15 objavljen je Pravilnik o načinu vođenja popisa turista te o obliku i sadržaju obrasca prijave turista turističkoj zajednici kojim sustav eVisitor i službeno postaje središnji elektronički sustav prijave i odjave turista u Republici Hrvatskoj s punom primjenom od 01.01.2016. Link na NN: http://narodne-novine.nn.hr/clanci/sluzbeni/2015_11_126_2395.html

Turistička zajednica grada Dubrovnika elektronskim putem izvijestit će sve registrirane privatne iznajmljivače o novom projektu, a na linku http://www.tzdubrovnik.hr/index.php#.VlhVz3YvfIU se mogu pronaći sve relevantne informacije koje su važne za uspostavu novog sustava.

 

Trenutno dostupni linkovi na materijale koji će se kontinuirano nadopunjavati sadržajem:

WEB: http://business.croatia.hr/hr-HR/Hrvatska-turisticka-zajednica/eVisitor

YOUTUBE KANAL: https://www.youtube.com/channel/UCRQ5Bx2JdGhcEtLCE5eze7g

WIKISTRANICE: istima možete pristupiti nakon prijave u sustav www.evisitor.hr

 

Projekt eVisitor i njegova primjena bit će i jednom od tema Foruma privatnog smještaja, namijenjeno edukaciji i informiranju privatnih iznajmljivača, koji će se održati 2.prosinca u Hotelu Rixos Libertas.

Jelka Tepšić, TZ grada Dubrovnika

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *