Input your search keywords and press Enter.

Vatra na Stradunu povodom 10. rođendana Soundset Raguse

Soundset Ragusa obilježava 10. rođendan, a tim povodom slušatelje daruje besplatnim koncertom u stilu slogana kojim se vodi – samo dobra glazba.

U subotu 28. studenog 2015. ispred crkve sv. Vlaha s početkom u 21 sat nastupit će ‘Vatra’, jedan od najpopularnijih bendova u Hrvatskoj.

– Novi album ‘Zmajevi na vjetru’ objavili smo prije mjesec dana i ekskluzivno ga predstavili na letu iz Zagreba za Dubrovnik. Tako smo zapravo ‘poskrivećki’ posjetili Dubrovnik prije ovog koncerta. Četiri singla s albuma su vani ‘Tango’, ‘Saturn’, ‘Jantar’ i ‘Kraj’. Predstavit ćemo novi album, ali također napraviti presjek dosadašnje karijere. ‘Vatra’ ove godine slavi 16 godina postojanja, a Soundset Ragusa 10 pa će to biti velika rođendanska proslava – kazao je u eteru Soundset Raguse frontmen benda Ivan Dečak.

Popularni virovitički bend ‘Vatra’ u Dubrovniku je svirao proteklog ljeta i dugo očekivanim koncertom napunio Park Orsulu. Ipak, subotnja rođendanska svirka bit će prvi samostalni nastup na Stradunu.

-Vjerujem da će nas vrijeme poslužiti. Prošli koncert smo održali u prekrasnom okruženju Parka Orsula i bio je jako dobar. Ipak, vjerujem da će na Stradun doći puno više ljudi. Subota je i baš se veselim- kazao je Dečak čestitajući 10. rođendan Soundset Raguse.

-Sretan rođendan, Soundset Ragusa! Želim vam još barem 110 godina i više od toga. Ne mijenjajte frekvencije, pojačajte radio i uživajte- dodao je.

1. prosinca 2005. prvi put je u Dubrovniku na 107 MHz zasvirala tadašnja Radio Ragusa s koncesijom za emitiranje na području cijele županije. Soundset Ragusa danas je prisutna i u Metkoviću (93.4 MHz), na Korčuli (99,6 MHz) i Lastovu (96,3 MHz).

-Slavimo 10. rođendan samo dobrom glazbom! Dođite nam na Stradun u subotu 28. studenog 2015. u 21 sat i zaplešite s nama u rođendanskom ritmu. Najljepše je slaviti u društvu prijatelja, a da nam svima bude toplo pobrinut će se ‘Vatra’ – pozvali su sugrađane i žitelje županije djelatnici Soundset Raguse.

 

One Comment

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *