Input your search keywords and press Enter.

Vaterpolisti pobjedom započeli nastup u Budimpešti

Barakude su svoj nastup u Budimpešti otvorile pobjedom. Amerikanci tako nisu dobili priliku za iznenađenjem, te Hrvatska reprezentacija rezultatski uvjerljivom razlikom 12:7 (3:1, 4:2, 3:1, 2:3) odnosi prve bodove u svojoj skupini “D”.

Odlično odigrana utakmica, neću reći fenomenalno jer prostora još ima, ali odlično odigranautakmica. Zadvovoljan sam prikazanom igrom, kako u obrani tako i u napadu. Prva utakmica  je na ovakvim natjecanjima uvijek teška, vidjeli ste i sami da u datom trenutku kada počne pressing igre preko glave, postaje izuzetno teško igrat. Ali znali smo odreagirat na sve. – rekao je izbornik Ivica Tucak.

Ponajbolji igrači utakmice bili su Luka Lončar i Javier Garcia s po četiri ostvarena pogotka, dok su ih sljedili Ante Vukičević s dva pogotka, te Loren Fatović i Maro Joković s po jednim pogotkom.

– Bio je to i težak protivnik i otvaranje, te vrlo bitna utakmica za nas. Mislim da su sljedeće dvije momčadi kvalitetom nešto slabije nego ova, smatram da bi to trebali pobjediti da bi preskočili osminu finala i pripremali se za četvrtfinale. – razmišljanje je reprezentativca Ante Vukičevića.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *