Input your search keywords and press Enter.

Valamar Riviera podržala treće izdanje Metkovske Skalinade

U nedjelju, 19.03.2017. u Metkoviću se održala III. Metkovska Skalinada u organizaciji sportske udruge „Neretva Run“, a uz podršku vodeće hrvatske turističke kompanije Valamar Rivijere. „Neretva Run“ jedinstvena je utrka u Hrvatskoj, a i širim prostorima čija popularnost raste iz godine u godinu.

Ovo treće izdanje utrke podijeljene na malu i glavnu utrku po mnogočemu je bilo rekordno, a valja napomenuti da po broju prijavljenih stoji uz bok zagrebačkoj utrci stepenicama, najpopularnijoj utrci ovog tipa u regiji.

Ukupni pobjednik Skalinade je Osman Junuzović iz AK Doboj istok, koji je svoj prošlogodišnji rekord oborio za 15 sekundi. Boje Metkovića uspješno je obranila nogometašica ŽNK Neretva Josipa Jurković, koja je bila najbolja u ženskoj konkurenciji.

„Ponosni smo što nas tvrtke poput Valamar Rivijere prepoznaju kao brend i pomažu u radu. U ime sportske udruge „Neretva Run“ Metković zahvaljujemo Valamaru što su nam pomogli da realiziramo i uspješno održimo treće izdanje Metkovske Skalinade.“, izjavio je predsjednik sportske udruge ‘Neretva Run’ Metković Ruđer Bošković.

Odnosi s javnošću, Valamar Riviera d.d.

Foto: Neretva Run Facebook

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)