Input your search keywords and press Enter.

Valamar Dubrovnik President i Valamar Isabella Island Resort osvojili World Luxury Hotel Awards 2016.

Nakon što su po prvi put nominirani za prestižnu turističku nagradu Luxury Hotel Award koja se dodjeljuje najboljim hotelima na svijetu, hotel Valamar Dubrovnik President 5* i Valamar Isabella Island Resort 4* & 5* nagradu su i osvojili.

Dok je Valamar Dubrovnik President ovjenčan nagradom Luxury Beach Hotel, Valamar Isabella Island Resort 4* & 5* ponio je nagradu Luxury Island Resort. Također, na razini cijele grupacije, Valamar Hotels & Resorts dobitnik je nagrade u kategoriji Best Hotel Group u 2016. u Južnoj Europi. Priznanje je tim važnije što za hotele mogu, osim struke, glasati i gosti.

Primajući nagradu, direktor hotela Valamar Dubrovnik President Amir Tikveša, izjavio je: „Iznimno mi je zadovoljstvo što u ime hotela Valamar Dubrovnik President mogu primiti ovu prestižnu nagradu. Hotel je potpunom obnovom 2014. godine dobio petu zvjezdicu, a visoka razine usluge postala je dijelom svih segmenata naše ponude. Ova nagrada je rezultat ne samo vrhunske kvalitete sadržaja i usluga, nego i rada cijelog našeg predanog tima, jer upravo su naši djelatnici ključ našeg uspjeha. Ovim putem im i zahvaljujem, jer ovo je pravo „svjetsko“ priznanje ljubavi s kojom rade ovaj posao.“

World Luxury Hotel Awards priznata je svjetska organizacija koja nagradama potvrđuje kvalitetu luksuznih hotela diljem svijeta u kategorijama objekata i razine usluga pruženih gostima. Prestižnu međunarodnu nagradu najbolji luksuzni hoteli diljem svijeta smatraju vrhuncem dostignuća; ona je priznanje struke da su uspjeli kao luksuzni hotel staviti svoj osobni pečat u hotelijerstvu te se tako istaknuti i razlikovati od ostalih hotela visoke kategorije. Ova nagrada se u turizmu percipira kao svojevrstan Oscar koji se pobjednicima uručuje na gala ceremoniji krajem godine.

Ovogodišnje izdanje ove nagrade jubilarno je, 10. po redu i održalo se krajem listopada u Dohi. Za nagradu je nominirano više od tisuću hotela u svijetu, a zbrajanjem online glasova gostiju i osoba iz struke, nagrade za luksuzne hotele i resorte diljem svijeta su dodijeljene u više od 60 kategorija. Nagradu 2016 Global Hotel of the Year dobio je Armani Hotel Dubai.

Globalni pobjednici dosad su, između ostalih bili i neki od najpoznatijih luksuznih hotela na svijetu kao što su: Grand Hyatt Bali, Ritz Carlton (Hong Kong) i Burj Al Arab (Ujedinjeni Arapski Emirati). Od hrvatskih je hotela ovom nagradom do sada ovjenčan zagrebački Regent Esplanade (Luxury City Hotel, 2011.), dok je ove godine nagrade osvojilo šest hrvatskih hotela, uključujući i Valamarove.

Valamar Riviera d.d. Odnosi s javnošću

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)