Input your search keywords and press Enter.

Uz Svjetski dan okoliša

Ekoaktivisti Eko Omblići & Zeleno Sunce na Lopudu usvojili dupinku Maru za Maru Maltarić

Prošlu subotu po lijepom i sunčanom vremenu naši mladi ekoaktivisti Eko-Omblići & Zeleno Sunce su uz Svjetski dan okoliša 5.lipnja na Lopudu na svom ekološko eduktivnom izletu usvojili dupinku Maru za našu teško oboljelu mladu sugrađanku Maru Maltarić.
Već na „Postiri˝ su se naši mladi ekoaktivisti aktivirali prodajom svojih malih eko proizvoda kako bi sakupli priloge za usvojenje dupinke Mare. I turistima i našim sugrađanima su bili simpatični naši mladi ekoaktivisti kako nesebično i s radošću pomažu našoj mladoj bolesnoj Dubrovkinji i dupinima.
Šetnja po Lopudu posebno po lijepo njegovanom parku Majneri i Šunju je oduševila naše mlade ekoaktiviste posebno kada su vidjeli da je gotovo svaki lopudski prozor, ulaz, vrt, balkon taraca prepun cvijeća i agruma.
Povratak s Lopuda bio je za naše ekoaktiviste za pamćenje, a kako i ne bi kada su se negdje između Dakse i Lozice na moru pojavila 3 dupina koja su veselo skakutala po moru. Nastala je vriska, cika na brodu Postira. Turisti su odmah izvadili svoje kamere …jer vidjeti dupine na moru je velika sreća ….. Doživljaj je bio još veći jer se istovremena pojavila duga. Ima nešto u tome – zar ne… kada se pomaže s ljubavlju i srcem, a onda se pojave dupini – znak sreće …. Možda je od ovo troje dupina i dupinka Mare Eee sretno svima i našoj mladoj sugrađanki Mari Maltarić i svim dobrim jadranskim dupinima, anđelima čuvarima jadranskih dubina.

Ml.tajnica: Mihaela Pavlina
Predsjednica: Jadranka Šimunović

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.