Input your search keywords and press Enter.

Uz pomoć tvrtke MEGGLE Hrvatska, Odjel pedijatrije Opće bolnice Dubrovnik dobio novu vrijednu opremu

Cilj projekta bio je novom, modernom, sigurnom i funkcionalnom opremom osigurati što kvalitetnije uvjete za boravak djece na bolničkom liječenju.

U najjužnijoj hrvatskoj bolnici, Općoj bolnici Dubrovnik godišnje se liječi oko 1000 djece, a kako bi im bolnički dani bili što ugodniji, tvrtka MEGGLE Hrvatska, dugogodišnji korporativni partner udruge „RTL pomaže djeci“, odlučila je pomoći.

Zahvaljujući njihovoj vrijednoj donaciji uspješno je realiziran projekt u kojem su kupljeni dječji kreveti, bolnički kreveti za intenzivnu njegu i antidekubitalni madraci te fotelje na razvlačenje za roditelje.

Cilj projekta bio je novom, modernom, sigurnom i funkcionalnom opremom osigurati što kvalitetnije uvjete za boravak djece na bolničkom liječenju, a donacija tvrtke MEGGLE Hrvatska značajno će olakšati bolničke dane najmlađim pacijentima OB Dubrovnik. Uz adekvatnu medicinsku skrb, zasigurno ništa ne može uljepšati dane u bolnici kao činjenica da uz djecu mogu biti i njihovi roditelji zbog čega novi kreveti na razvlačenje namijenjeni majkama i očevima malenih pacijenata imaju nemjerljivu vrijednost.

„MEGGLE već 12 godina zajedno s Udrugom „RTL Pomaže djeci“ radi na projektima u Hrvatskoj, od istoka, sjevera, zapada, a evo sada smo došli i do Dubrovnika, do juga. Nadajmo se da ćemo djeci kojoj je potrebna pomoć malo izmamiti osmijeh i olakšati njihove teške trenutke“, ističe Marjan Vučak, predsjednik Uprave MEGGLE Hrvatska d.o.o.

rtl.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)