Input your search keywords and press Enter.

Uoči blagdana Svih svetih i Dušnog dana predstavnici Grada Dubrovnika položili su vijenac i zapalili svijeću kod Spomen križa na groblju Boninovo.

Počast svim poginulim i preminulim hrvatskim braniteljima te stradalim civilima u Domovinskom ratu odali su zamjenica gradonačelnika Jelka Tepšić, pročelnica Upravnog odjela za europske fondove, regionalnu i međunarodnu suradnju Zrinka Raguž, pročelnik za obrazovanje, šport, socijalnu skrb i civilno društvo Dživo Brčić te gradski vijećnik i potpredsjednik Gradskog vijeća Maro Kristić.

Vijence su u ime Dubrovačko-neretvanske županije položili zamjenik župana Joško Cebalo sa suradnicima, predstavnici Ministarstva obrane, Ministarstva unutarnjih poslova, Oružanih snaga Republike Hrvatske te Ministarstva hrvatskih branitelja, kao i udruga proisteklih iz Domovinskog rata.

Molitvu za sve pokojne predvodio je župnik župe sv. Petra don Ante Burić.

Predstavnici Grada Dubrovnika, Županije i udruge Hrvatski domobran potom su uz prigodnu molitvu položili vijence i zapalili svijeće i na Domobranskom groblju u Gospinom polju.

Sveta misa za sve poginule branitelje i stradale civile u Domovinskom ratu bit će u utorak, 2. studenog u 18 sati u Katedrali.

Petar Ipšić

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)