Input your search keywords and press Enter.

Asian Dub Foundation i Mario Biondi pozdravljaju Dubrovnik!

28. srpnja, na kamenje Parka Orsule po prvi puta zakoračit će britanska senzacija – Asian Dub Foundation, a samo 7 dana nakon njih (4. kolovoza) dolazi karizmatični Talijan –  Mario Biondi. Ususret njihovom prvom posjetu Dubrovniku, uputili su VIDEO pozdrave kojima najavljuju svoj dolazak na Park Orsulu povodom prvog Croatia Music Adventuresa!

Video pozdrave možete pogledati na sljedećem linku:

https://www.youtube.com/watch?v=DX9bf2X1PBc&feature=youtu.be

 

CROATIA MUSIC ADVENTURES je glazbeno – scenski projekt čiji je cilj promocija Hrvatske, spajanjem izuzetnih hrvatskih lokacija i stranih glazbenih zvijezda. To razlikuje ovaj neobični projekt od masovnih festivala ili koncerata na hrvatskoj obali ili kontinentu. Osim izvrne podrške lokalnih medija, projekt su podržali i mnogi britanski mediji, poput popularnog glazbenog portala Music News http://www.musicnews.com/ShowNews.asp?nItemID=90460, Concrete (najveći tjedni newsletter za glazbene evente u Londonu) http://www.concretepr.co.uk/asian-dub-foundation-to-play-dubrovniks-orsula-park/ te glazbenog portala Audio Revolution  http://www.audio-revolution.com/asian-dub-foundation-to-play-dubrovniks-stunning-orsula-park/.

 

Prije tjedan dana, Asian Dub Foundation izbacili su novi album „More signal and more noise“ koji će promovirati upravo u Dubrovniku. Bit će to njihov prvi nastup ikada na samom jugu Hrvatske! Bend danas čine Steve Savale, Dr Das, Akatava, Ghetto Priest, Nathan Flutebox Lee i Rocky Singh. Njihov zvuk je kombinacija jungle ritmova, duba, punk rock gitara, sitra i tradicionalnih indijskih melodija, a na Park Orsulu donijet će duh buntovnog, ali kozmopolitskog britanskog miljea. Kao predgrupa britanskoj senzaciji, nastupit će najpopularniji ženski MC-a u regiji – SASSJA.

Mario Biondi široj hrvatskoj javnosti postao je poznatiji prije više od pola godine kada je svojim toplim glasom i fantastičnim interpretacijama soul, R&B i blues glazbe te pjesmama s hvaljenog albuma “Sun”oduševio publiku u zagrebačkoj dvorani Lisinski. Njegov fantastični i baršunasti bas poznat je diljem svijeta, a u Italiji trenutno promovira svoj posljednji album „Beyond“ (Sony Music / Menart). Zamjetnu karijeru postigao je u Japanu dok u svojoj karijeri bilježi i izvrstan nastup u Londonskom Royal Albert Hallu gdje je nastupao s grupom Incognito. Trenutno je aktualan njegov najnoviji singla albuma „Beyond“ – „Love is a Temple“. Na Park Orsulu, 4. kolovoza donijet će romantične balade koje su ga i proslavile, ali i malo brži tempo za plesni podij. Kao predgrupa talijanskom Barryju Whiteu kako ga mnogi zovu, nastupit će grupa Soul Shadows koju čine vrhunski soul, funk glazbenici ove regije.

 

Informacije o ulaznicama:

Ulaznica za Asian Dub Foundation možete kupiti online putem www.ulaznice.hr i www.eventim.hr te na svim prodajnim mjestima oba sustava. Cijena ulaznice je 240 kn u pretprodaji i 270 kn na dan.

Ulaznice za koncert Marija Biondija možete kupiti putem www.ulaznice.hr i www.eventim.hr te na svim prodajnim mjestima oba sustava. Pretprodajna cijena iznosi 300 kn dok će na dan koncerta, ukoliko preostane ulaznica, iznositi 350,00 kn.

U slučaju vrlo nepovoljnih vremenskih uvjeta, koncerti će biti prebačeni u športsku dvoranu Gospino polje zbog zahtjevnosti produkcije. Organizator zadržava pravo izmjene lokacije i ulaznice nije moguće vratiti. Informaciju o premještanju koncerta izvršit će putem medija i putem svojih kanala informiranja ( web, facebook, mailing lista ).

Sve informacije o ulaznicama i samom projektu možete pronaći na www.croatiamusicadventures.com ili na facebook stranici Croatia Music Adventuresa.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *