Input your search keywords and press Enter.

Uspjesno predstavljanje Dubrovnika na prestiznom sajmu New York Times Travel Show

Tijekom 2015.godine gosti iz SAD-a zauzeli su vrlo visoko drugo mjesto na ljestvici najbrojnijih gostiju, a nakon završetka ovogodišnjeg sajma  New York Times Travel Show 8. – 10. siječnja, možemo  s optimizmom očekivati novu turističku godinu kad je riječ o turistima s ovog ogromnog tržišta.

Ovogodišnji sajam okupio je više od 500 izlagača iz 150 zemalja, što je za stotinu izlagača  više nego prošlih godina. Hrvatska je predstavljena na velikom štandu , u organizaciji Predstavništva HTZ New York, a uz TZ Dubrovnik i TZ Dubrovačko – neretvanske županije , predstavljena je i turistička ponuda Zagreba i Kvarnera .

Prošle godine u Dubrovniku su gosti iz SAD-a ostvarili 23 posto više i dolazaka i noćenja, te ih je Dubrovnik posjetilo 76913 , a realizirali su  238 226 noćenja. Prvi dan sajma rezerviran je za poslovne posjete, dok su subota i nedjelja namijenjeni zainteresiranoj publici.  TZ grada Dubrovnika i TZ grada Zagreba upriličile su i tri posebne prezentacije s nagradnom igrom , kojom prilikom su izvučeni sretni dobitnici besplatnog odmora u Hrvatskojj s boravkom od 4 dana u Zagrebu i 4 dana u Dubrovniku, besplatnom avionskom kartom  Dubrovnik – Zagreb. Sponzori nagradne igre bili su dubrovački hoteli Rixos Libertas, Hilton Imperial i Dubrovnik Palace. Sretni dobitnici Edward Feldhamer, Joseph Elices i Tristan Fine u Dubrovniku će također dobiti Dubrovnik Card i druga iznenađenja. Prezentacije su izazvale veliku pozornost publike na sajmu, dok su dobitnici bili iskreno oduševljeni.  Štand Dubrovnika i Zagreba posjetili su i lanjski dobitnici besplatnog putovanja u Hrvatsku , koji planiraju ponovni dolazak ovaj put zajedno sa svojom prinovom.

Jelka Tepšić, voditelj PR Odjela, TZ grada Dubrovnika

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.