Input your search keywords and press Enter.

Uskrs u knjižnicama – otvorenje grupne izložbe “Buđenje boja, obnova oblika”

Uoči Uskrsa, u suradnji s Dubrovačkim knjižnicama, u ponedjeljak 11. travnja s početkom u 19 sati u prizemlju Narodne knjižnice Grad, održat će se otvorenje izložbe petnaest dubrovačkih umjetnika “Buđenje boja, obnova oblika”.

Tema je ove izložbe buđenje proljeća, odnosno Uskrs koji – između ostaloga – simbolizira pobjedu svjetla na tamom, proljeća nad zimom, ali i obnovu ciklusa prirode.

Petnaest dubrovačkih umjetnika čine ovogodišnju uskršnju izložbu. To su: Mišo Baričević, Marta Baće, Mirica Dupčić, Vedran Grabovac, Vulko Hajdić, Marija Koprivica, Maja Kovačević, Robert Kralj, Loren Ligorio, Anamarija Obradović, Diana Rajić, Silvija Sikavica, Josip Škerlj, Anto Violić i Josipa Vlašić.

Svaki će od autora izložiti svoja umjetnička djela na prostoru 100×80 cm na zidu izložbenoga prostora u prizemlju Narodne knjižnice. S obzirom na slobodu izražavanja, na izložbi će biti vidljiva šarolikost formata i tehnika.

Izložba ostaje otvorena do četvrtka, 21. travnja radnim danima od ponedjeljka do petka od 8 do 19 sati u prizemlju Narodne knjižnice Grad.

Dubrovačke knjižnice

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.