Input your search keywords and press Enter.

Upravljački centar Civilne zaštite i u novom radnom vremenu na raspolaganju građanima

Upravljački centar Civilne zaštite Grada Dubrovnika mijenja radno vrijeme te će volonteri za sve upite građanima biti dostupni radnim danom od 8:00 do 16:00 sati.

 

Građani Upravljački centar mogu i dalje kontaktirati putem emaila civilnazastita@dubrovnik.hr i propusnica@dubrovnik.hr, a Stožeru se mogu obratiti i putem besplatnog info telefona 0800 8182, koji je također dostupan u navedenom radnom vremenu.

 

Podsjetimo, Grad Dubrovnik uspostavio je Upravljački centar Civilne zaštite putem kojeg se izdaju nalozi na terenu, a vezano za aktivnosti zbog aktualne situacije ugroze zarazom koronavirusa.

 

Stožer Civilne zaštite Grada Dubrovnika ujedno izdaje i propusnice osobama s prebivalištem i stalnim boravištem u Gradu Dubrovniku koje iz vitalnih obiteljskih razloga moraju otići izvan područja Grada.

 

Sukladno Odluci o ukidanju nužne mjere zabrane napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravišta Dubrovačko-neretvanska županija podijeljena je u tri područja: na šire dubrovačko područje, područje poluotoka Pelješca s otocima i na područje Doline Neretve, a e-Propusnice potrebne su samo za putovanje iz jednog područja u drugo ili za putovanje u druge županije.

 

S ciljem pravovremenog i točnog informiranja javnosti Grad Dubrovnik je pokrenuo Viber zajednicu kao novi kanal komunikacije, a koji je prepoznat i od Vibera te nosi oznaku potvrđene zajednice.

 

Također, na internetskim stranicama Grada Dubrovnika dostupne su ažurirane informacije o koronavirusu s istaknutim poveznicama na posljednje podatke o epidemiji te na preporuke o zaštiti od virusa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i objave Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske te drugih relevantnih izvora nadležnih tijela koja sudjeluju u suzbijanju epidemije, ali i sve obavijesti o mjerama i aktivnostima koje provode Grad Dubrovnik te gradske tvrtke i ustanove.

 

 

Odnosi s javnostima Grada Dubrovnika

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)