Input your search keywords and press Enter.

Uoči Dana dubrovačkih branitelja položeni vijenci na širem gradskom području

Ususret Danu dubrovačkih branitelja predstavnici Grada Dubrovnika danas su odali počast poginulim hrvatskim braniteljima na spomen obilježjima na gradskom području.

 

Kod spomen obilježja broda Sveti Vlaho te na Bosanci i na Strinčjeri, vijence su za hrabre branitelje položili zamjenica gradonačelnika Jelka Tepšić, pročelnica Upravnog odjela za gospodarenje imovinom, opće i pravne poslove Marijeta Hladilo i pročelnik Upravnog odjela za izdavanje i provedbu dokumenata prostornog uređenja i gradnje Zdenko Medović.

 

Pročelnica Upravnog odjela za izgradnju i upravljanje projektima Paula Pikunić Vugdelija, pročelnik Upravnog odjela za proračun, financije i naplatu Ante Vojvodić te pročelnik Službe za unutarnju reviziju Ivan Bajić počast za sve stradale odali kod središnjeg spomen obilježja u Komolcu, u Novoj Mokošici kraj skloništa, u Mokošici na moru te na Osojniku.

 

Kod spomen obilježja na Mrčevu, Gromači, u Trstenom i u Zatonu vijence su položili i svijeće zapalili gradski vijećnik Ivo Lučić, pročelnik Upravnog odjela za obrazovanje, šport, socijalnu skrb i civilno društvo Dživo Brčić i pročelnica Upravnog odjela za komunalne djelatnosti, promet i mjesnu samoupravu Matilda Krile Prkoča.  U Trstenom im se pridružio predsjednik Vijeća MO Trsteno Antun Bošković.

 

Polaganju vijenaca pridružili su se i predstavnici gradskih kotareva, Udruga proisteklih iz Domovinskog rata te članovi obitelji poginulih branitelja i civila,

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)