Input your search keywords and press Enter.

United Airlines ponovno pokreće sezonsku liniju između Dubrovnika i New Yorka/Newarka

Direktni letovi prema Unitedovom hubu u New Yorku/Newarku prometovat će četiri puta tjedno tijekom ljetne sezone 2022.

United Airlines je ponovno pokrenuo svoju liniju sezonskih direktnih letova te će letjeti četiri puta tjedno između Dubrovnika i New Yorka/Newarka s prvim odlaznim letom danas iz Dubrovnika. United će na ovoj liniji prometovati do 29. rujna 2022.
“Radosni smo što se vraćamo u Dubrovnik u 2022. godini te što ćemo ponovno pokrenuti naše direktne letove prema Sjedinjenim Američkim Državama,” rekao je Bob Schumacher, regionalni direktor prodaje za United. “S povratkom linije za New York/Newark, naši klijenti u Hrvatskoj mogu iskoristiti prednost direktne veze prema Sjedinjenim Američkim Državama, kao i neusporedivu mrežu letova iz huba Uniteda u New Yorku/Newarku, koja nudi direktne veze prema više od 90 destinacija diljem Sjeverne i Južne Amerike.”
“Iznimno nam je drago što možemo najaviti da će od danas do 29. rujna ove godine, Dubrovnik i New York (Zračna luka Newark) biti ponovno povezani direktnim letom renomiranog avioprijevoznika United Airlines,” rekao je Frano Luetić, glavni direktor Zračne luke Dubrovnik.
“Nakon uspjeha prošlogodišnje direktne linije, za koju se pokazalo da je vrlo tražena, United Airlines je odlučio da ovu ljetnu sezonu uvede četiri leta tjedno iz svakog smjera. Također je bitno napomenuti ukidanje američke vize za državljane Hrvatske, što je znatna pogodnost za putovanje.”

United Airlines ponovno pokreće sezonsku liniju izmeĎu Dubrovnika and New Yorka/Newarka /
Stranica 2

Iskustvo putovanja s Unitedom
United će iz Dubrovnika do New Yorka/Newarka letjeti zrakoplovom Boeing 767-300, koji uključuje 30 United PolarisSM sjedala poslovne klase, 46 Economy PlusSM i 138 economy sjedala.
United Polaris poslovna klasa je premium iskustvo putovanja, koje prioritet stavlja na opuštanje i ugodu, te uključuje kvalitne obroke na letu, premium set potrepština za let te potpuno ravni krevet; sva sjedala imaju pristup prolazu.

United u Hrvatskoj
United posluje u Hrvatskoj od 2021. Klijenti Uniteda u Hrvatskoj svoj let mogu rezervirati putem web stranice united.com ili tako da kontaktiraju United Rezervacije na broj 08003402 ili svog putnog agenta.

United u New Yorku/Newarku
Smještena samo 22 km od Manhattana, Zračna luka Newark Liberty International nudi najbrže kopnene prijevoze do mnogih dijelova grada, uključujući prijevoz AirTrain do stanice New York Penn u središnjem Manhattanu, s vremenom putovanja manjim od 30 minuta.
Ovo ljeto, United će iz Newarka imati vise od 400 letova dnevno prema 148 odredišta u 38 zemalja. Unitedov hub u Newarku je njegov najveći transatlantski gateway, kojemu su ovo ljeto dodani letovi prema pet novih europskih destinacija.

O Unitedu
Zajednička svrha Uniteda je “Povezivati ljude, ujediniti svijet.” Od naših hubova u SAD-u u Chicagu, Denveru, Houstonu, Los Angelesu, New Yorku/Newarku, San Franciscu i Washington, D.C.-u, United ima najopsežniju globalnu mrežu linija meĎu sjevernoameričkim prijevoznicima.
United vraća neke od najdražih destinacija naših klijenata i dodaje nove, čime je na putu da postane najbolji svjetski avioprijevoznik. Za više informacija o tome kako postati član ekipe Uniteda, molimo posjetite www.united.com/careers te za više informacija o društvu
www.united.com. United Airlines Holdings, Inc., krovno je društvo United Airlines Inc., čijim dionicama se trguje na Nasdaq-u pod znakom “UAL”.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.