Input your search keywords and press Enter.

UNIDU: proglašenje najboljih studentskih radova

HGK i UNIDU objavljuju:

proglašenje najboljih studentskih radova u projektu WebPoSt (izrada web-stranica poduzetnicima od studenata) održat će  se u srijedu, 5. srpnja 2023., u 11 sati, u Vijećnici središnje zgrade sveučilišnog kampusa (Branitelja Dubrovnika 41) na prvom katu.

Priznanja će studentima Odjela za elektrotehniku i računarstvo dodijeliti rektor prof. dr. sc. Nikša Burum i predsjednica Hrvatske gospodarske komore – ŽK Dubrovnik Nikolina Trojić.

Suradnja na projektu WebPoSt Sveučilišta u Dubrovniku i Hrvatske gospodarske komore u Dubrovniku započela je akademske 2012./2013., te traje sad već više od desetljeća uz veliki interes malih poslovnih subjekata. Studenti Odjela za elektrotehniku i računarstvo Sveučilišta u Dubrovniku i ove su godine izradili web-stranice malim poduzetnicima (do tri zaposlena) i udrugama te su tako svoje teorijsko znanje primijenili u praksi, a mali su poduzetnici i udruge besplatno dobili web-stranicu za prezentaciju svojeg poslovanja. Dosadašnje iskustvo na projektu WebPoSt pokazalo je da ovakav način suradnje znatno pomaže u digitalizaciji poslovnih subjekata te afirmaciji studenata u poslovnom svijetu.

unidu

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.