Input your search keywords and press Enter.

Kazalište Marina Držića u nizu zanimljivih najava i bogate samostalne produkcije ostvarilo je umjetničku suradnju s priznatom dubrovačkom fotografkinjom Marom Bratoš. Crno – bijele fotografije umjetničkog ansambla KMD-a odišu svježinom i specifičnim pristupom po kojemu je fotografkinja odavno postala poznata u Hrvatskoj i šire.

Rad s mnogobrojnim umjetnicima Mari Bratoš je blizak te je bila prvi i jedini odabir vodstva dubrovačkog teatra kada se pristupilo planiranju i smjeru fotografija. Izričaj je u skladu s novim vizualnim identitetom Maji Studija / autora Luke Predragovića koji je zablistao na prve dvije premijere u 2019. – “Ne plaćamo, ne plaćamo!” te “Nemreš pobjeć od nedjelje”. Fotografije koje će uskoro krasiti foyer kazališta već možete pogledati na službenoj web stranici www.kmd.hr u rubrici “Ansambl”.

Uz ovu suradnju, KMD je objavio i treći u nizu video zapisa koji prate vizualnu cjelinu. Snimanje i montažu potpisuje Miran Brautović / Palm Productions. Aftermovie povodom premijere “Nemreš pobjeć od nedjelje” pogledajte na YouTube linku.

 

 

Kazalište Marina Držića

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *