Input your search keywords and press Enter.

Umirovljenici u radio eteru

Umirovljenici u radio eteru – s emitiranjem kreće emisija Radio Gold – Zlatno doba

 

Prvu epizodu možete poslušati danas u 19:00 sati na UNIDU radiju, 97,5 MHz

 

Kako smo i ranije najavljivali, u okviru projekta Ujedinjene Generacije kreće Radio Gold. Riječ je o emisiji Zlatno doba koju vode umirovljenici, a koja će se od ponedjeljka, 3. svibnja, emitirati na studentskom radiju UNIDU – 97,5 MHz. Prvu emisiju vodit će Zorana Koroman, a o zdravlju štitnjače razgovarat će s gošćom, dr. Sandi Tešanović.

Prije emitiranja, polaznici su sudjelovali na edukacijama na kojima su naučili više o radiju, ulozi ovog medija kroz povijest, te se upoznali s pravilima vođenja intervjua i montiranja radijske emisije.

Neke od tema koje će umirovljenici obrađivati u narednim epizodama emisije Zlatno doba su, uz zdravstvo, društveni život umirovljenika u Dubrovniku, rad umirovljenika na četiri sata, politički aktivizam, važnost psiho-socijalnog stanja te fizička aktivnost umirovljenika. Uz Zoranu Koroman u voditeljskom angažmanu okušat će se i Cvijeto Cvjetković.

Radio Gold je jedna od brojnih radionica koja se odvija u sklopu projekta Ujedinjene generacije, a kojoj je cilj uključivanje umirovljenika u društveni život zajednice, izobrazba i edukacija, kao i nastavak možebitne suradnje studentskog radija i umirovljenika. Za početak, slušamo se ponedjeljkom u 19:00!

Marina Ruso Mileusnić
Centar za karijere mladih Dubrovnik

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)