Input your search keywords and press Enter.

Udruga osoba s invaliditetom „PRIJATELJ“ Metkovićnorganizira predavanje

Dana 19. lipnja 2023.g. Udruga osoba s invaliditetom „PRIJATELJ“ Metković, obilježava 20 godina rada i djelovanja. Tom prigodom organizira predavanje na temu:

Izazovi življenja osoba s invaliditetom – pogled u budućnost.

Predavači su ugledni liječnici kao i stručnjaci koji se bave problematikom osoba s invaliditetom i djece s poteškoćama u rastu i razvoju.

Predavanje će biti u Hotelu Narona u Metkoviću 19.06.2023.g. s početkom u 09:30.

Molimo Vas da informirate javnost kao i svaki put do sada i da popratite obilježavanje dvadeset godina Udruge osoba s invaliditetom „PRIJATELJ“ Metković.

Program predavanja pročitajte ovdje:

Program UOSI ,,PRIJATELJ” Metković 19.06.2023

*

Udruga osoba s invaliditetom ,,PRIJATELJ” Metković osnovana je 20. lipnja 2003. godine kao pravna, nevladina i neprofitna organizacija. Vizija same Udruge stvaranje je sustava u kojem će osobe s invaliditetom i djeca s poteškoćama u rastu i razvoju, kao subjekti u izjednačenim uvjetima i mogućnostima, biti tretirane tako da se i u radu i socijalnoj skrbi uvažavaju njihove potrebe i poštuje njihovo dostojanstvo. Aktivnim sudjelovanjem u društvenoj skrbi i okupljanjem osoba s invaliditetom i djece s poteškoćama u rastu i razvoju zalažemo se za njihovo promicanje, zaštitu zajedničkih zdravstvenih, socijalnih i drugih interesa. U dvadesetogodišnjem djelovanju proveli smo niz projekata kako bi kontinuirano zapošljavali osobe s invaliditetom i pružali usluge značajne za njihovu socijalizaciju i uključivanje u zajednicu.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.