Input your search keywords and press Enter.

Učenici Turističke i ugostiteljske škole Dubrovnik nastavljaju niz nagrada

TURISTIČKA I UGOSTITELJSKA ŠKOLA DUBROVNIK

USPOSTAVA REGIONALNOG CENTRA KOMPETENTNOSTI U TURIZMU I UGOSTITELJSTVU DUBROVNIK

 

U sklopu međunarodnog natjecanja konobara, barmena, barista i restorana Grand Gormet koji se održava u Splitu od 06. do 10.12.2021. godine održano je timsko školsko natjecanje konobara – sinkronizirano posluživanje na kojem su naši učenici Teo Zovko, Ivan Ćopo i Žak Stević osvojili srebrnu medalju, a učenice Nina Protrka, Ana Vekić i Ivana Menalo broncu.

Natjecanje sinkronizirano posluživanje namijenjeno je učenicima srednjih škola koji se natječu u prezentaciji vještina pripreme inventara, postavljanja i raspremanja stola, dočeka gostiju, posluživanje jela i pića u zadanom vremenskom roku s ciljem usavršavanja znanja i vještina ugostiteljskih djelatnika.

Turističku i ugostiteljsku školu Dubrovnik na natjecanju predstavila su dva tima učenika 3. d razreda, smjer THK. U prvom timu natjecale su se učenice Nina Protrka, Ana Vekić i Ivana Menalo pod vodstvom mentorice Ljiljane Prce, dok je drugi tim učenika Teo Zovko, Ivan Ćopo i Žak Stević pripremio mentor Luka Šimunović.

Čestitamo svim učenicima na osvojenim nagradama, kao i njihovim mentorima profesorima i želimo im mnogo uspjeha u predstojećem radu.

 

TURISTIČKA I UGOSTITELJSKA ŠKOLA DUBROVNIK 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)