Input your search keywords and press Enter.

Korisnicima Ubera u gradovima na hrvatskoj obali, Splitu, Dubrovniku i Puli, od danas je na raspolaganju nova usluga – Uber Comfort, koja je odnedavno dostupna i u Zagrebu. Usluga donosi brojne pogodnosti za korisnike, poput vozila više klase te isticanja korisničkih preferencija, što znači da će unutar aplikacije putnici vozaču unaprijed moći napomenuti žele li vožnju bez razgovora, odnosno višu ili nižu temperaturu unutar vozila.

Korisnici koji se odluče za Uber Comfort moći će iskazati preferencije oko razgovora s vozačem ili temperature u vozilu. Opcija će im biti na raspolaganju nakon što izaberu Comfort uslugu i postave odredište, prije finalne potvrde vožnje. Uber Comfort namijenjen je korisnicima kojima je potrebna usluga prijevoza u vozilima više klase, s vozačima koji imaju minimalno 250 odrađenih vožnji te prosječnu ocjenu iznad 4,9.

„Reakcije korisnika u Zagrebu pokazuju kako je usluga Uber Comfort pun pogodak, a nadamo se kako će isti slučaj biti i na obali. Kontinuirano praćenje povratnih informacija iznimno nam je važno kako bismo usluge prilagodili i korisnicima i vozačima. Širenjem postojeće ponude u Dubrovniku, Splitu i Puli zadovoljit ćemo specifične potrebe korisnika koji žele vozila više klase, ali i onih koji žele vožnje bez razgovora“, istaknuo je Davor Tremac, generalni direktor Ubera za jugoistočnu Europu.

Minimalan iznos vožnje kod Uber Comforta za Split je 20 kn, a za Dubrovnik i Pulu 25 kn. Naknada za start u Splitu iznosi 11 kn, cijena po kilometru vožnje je 6 kn, dok je naknada za minutu vožnje 0,65 kn. U Dubrovniku će naknada za start usluge iznositi 13 kn, cijena za kilometar vožnje iznosi 8,50 kn, dok je cijena po minuti vožnje 0,85 kn. Cijena za start vožnje u Puli također iznosi 13 kn, naknada za kilometar vožnje je 8 kn, dok je cijena po minuti usluge 0,85 kn.

Luka Bojić

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)