Input your search keywords and press Enter.

Uber: 20% nize cijene na obali

– Cijene svih gradskih vožnji bit će niže za 20 posto, – Fiksne cijene vožnji do zračnih luka u Splitu, Zadru i Dubrovniku i obratno ostat će iste
Uber nudi transparentan, siguran i povoljan oblik kretanja gradom dostupan na dodir zaslona pametnog telefona. Njegova je namjera još većem broju stanovnika na obali pružiti mogućnost ostavljanja automobila kod kuće i oslanjanja na Uber kako bi stigli do željene destinacije. U nastojanju Ubera da ostvari taj cilj, cijene u Zadru, Splitu i Dubrovniku će postati još povoljnije. Od danas će za sve postojeće i nove korisnike cijene biti niže za 20 posto.
„Želimo potaknuti lokalno stanovništvo na obali na korištenje Ubera kao pouzdane i sigurne alternative. Kao što smo već vidjeli u Zagrebu, snižavanje cijena povećava broj vožnji, a zatim i dohodak naših partnera-vozača. Na taj način će partneri-vozači čak i u razdoblju nakon ljetne turističke sezone nastavljati ostvarivati istu razinu prihoda“, istaknuo je generalni direktor Ubera za jugoistočnu Europu Davor Tremac.
Od danas će početna cijena kretanja gradom Uberom iznositi 6 kuna, plus 4 kuna po kilometru i 0,45 kuna po minuti. U prijelaznom razdoblju zarada partnera-vozača biti će zajamčena.
Cilj je osigurati besprijekoran prijelaz na novu cjenovnu strukturu, pri čemu Uberovi partneri-vozači neće morati brinuti o ostvarivanju iste razine prihoda.
Ono što se, međutim, neće mijenjati jesu fiksne cijene vožnji do zračnih luka i ostalih destinacija u blizini gradova na obali.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *