Input your search keywords and press Enter.

U Studentskom Centru poučna i kontroverzna predstava

Nakon samo dva tjedna od najave dolaska u Dubrovnik, poučna i kontroverzna predstava je rasprodala 50% kapaciteta dvorane.

Nakon tri predstave zatvorenog tipa u svibnju, poučna predstava ‘Stara Škola Kreka – Iz Tame U Svjetlo’ ponovno dolazi u Dubrovnik, ali ovoga puta otvoreno za sve građane u Studentskom Centru Dubrovnik – 29.10.2023. od 20:00h.

Ova monodrama ispričana je preko 270 puta u 25+ gradova. Ovo je priča o svakome od nas, a ispričana iz ugla jednog trinaestogodišnjeg dječaka, koji dolazi iz stabilne obitelji i koji litru mlijeka dnevno i san da postane najbolji košarkaš svijeta zamijeni prvim jointom, a kasnije svim ostalim što slijedi.

Ovo je predstava koju treba pogledati svaki teenager kako mu nikada ne bi palo na pamet ići tim putem. Ovo je predstava koju treba pogledati svaki roditelj, kako bi se znao nositi sa problemom i prepoznati ga u samom početku. Ovo je predstava za pedagoge, profesore, poslovne ljude, liječnike, psihologe i psihijatre, bake i djedove. Ovo je obiteljska predstava, makar prikazuje i najcrnije trenutke jednog narkomana od kojeg će vam se zavrtiti u glavi i smučiti. Ali, koju treba svatko pokazati kao svjedočanstvo da uvijek postoji izlaz.

Svoje ulaznice možete potražiti ovdje – https://www.entrio.hr/event/dubrovnik-stara-skola-kreka-29102023-15165 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)