Input your search keywords and press Enter.

Zagrebački novinar i kolumnist Domagoj Jakopović Ribafish u subotu, 6. srpnja je u jutarnjim satima sa Sunset Beach-a Dubrovnik započeo jedinstveni projekt „RokOtok“, u spomen na tragično preminulog dvanaestogodišnjeg sina Roka.

Kako su Ribafish i Rok planirali zajedno upoznati i obići sve hrvatske otoke, a njihovi su planovi naglo prekinuti, Ribafish je tu avanturu odlučio nastaviti, ali u nju uključiti drugu djecu i njihove roditelje. Plivanjem želi povezati sve nastanjene hrvatske otoke, ukupno njih 50 u dvije ili tri etape.

Prva etapa je započela danas i trajat će do 30. srpnja na području južnodalmatinskih otoka, a nakon Dubrovnika njegova prva stanica bit će otok Koločep gdje se njegov dolazak očekuje oko 11.30 sati.  

Cilj „RokOtoka“ je razvijanje i poticanje dječje radoznalosti i istraživačkog duha te podizanje svijesti o važnosti vremena koje roditelji kroz učenje i sport provode sa svojom djecom stoga ne čudi da su ga na Sunset Beach-u Dubrovnik došli pozdraviti i podržati brojni roditelji s djecom, ali i desetak plivačica i plivača koji su mu se pridružili, a među kojima je i bivši dubrovački vaterpolist Miho Bošković.

 

 

 

 

 

Anđela Jelić

Sunset Beach Dubrovnik

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)