Input your search keywords and press Enter.

U Radeljeviću još 200 parkirnih mjesta

Sanitat Dubrovnik d.o.o. i tvrtka Institut IGH koja je vlasnik tvrtke Radeljeveć d.o.o. potpisali su ugovor o zakupu prostora kompleksa Radeljević. Ugovor stupa na snagu 1. siječnja 2017. godine kada počinju i radovi na uređenju parkirnih površina. 

 

Tvrtka Sanitat d.o.o. na zakupljenom prostoru planira urediti do 200 novih parkirališnih mjesta koji će uvelike olakšati pronalazak parking mjesta u ovom dijelu grada i rasteretiti prvu poslovnu zonu. Cjelokupni prostor u Radeljeviću bit će dio treće parkirne zone i kao takav besplatan svim građanima koji imaju povlaštenu  parkirnu kartu.

Očekuje se da će novi gradski parking posebno koristiti zaposlenici institucija i tvrtki smještenih u poslovnom dijelu grada kao i sve one osobe koje se zadržavaju više od jednog sata koliko iznosi ograničenje u poslovnoj zoni.

Osim parkinga za osobne automobile Sanitat Dubrovnik d.o.o. predvidio je i parking za pet autobusa Javnog gradskog prijevoza Libertas d.o.o. kako bi im se olakšale reakcije u slučaju kvarova autobusa ili izvanrednih situacija.

Podsjetimo, tvrtka Sanitat Dubrovnik objavila je Javni poziv za iskaz interesa (neobvezujući) za realizaciju projekta novih parking površina te još jednom pozivaju sve građane koji imaju u vlasništvu zemljišta koja nisu privedena u svrsi, a mogu se prenamjeniti u parkirnu zonu da iskažu interes za najam tvrtki Sanitat Dubrovnik na mail info@sanitat.hr.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)