Input your search keywords and press Enter.

U organizaciji Regionalnog centra kompetentnosti u turizmu i ugostiteljstvu Dubrovnik održan je Okrugli stol

U organizaciji Regionalnog centra kompetentnosti u turizmu i ugostiteljstvu
Dubrovnik održan je Okrugli stol na temu
„Uspostava HUB-a za inovacije i poduzetništvo“


U okviru projekta “Uspostava Regionalnog centra kompetentnosti u turizmu i ugostiteljstvu Dubrovnik RCK DU” nositelja projekta Turističke i ugostiteljske škole Dubrovnik, čiji se razvojni program temelji na podizanju kvalitete znanja na višu razinu i poboljšanju kompetencija u području srednjoškolskog obrazovanja u sektoru turizma i ugostiteljstva, u četvrtak 16. prosinca 2021. godine u Studenskom Domu Sveučilišta u Dubrovniku održan je okrugli stol „Uspostava HUB-a za inovacije i poduzetništvo“ za čiju su se provedbu pobrinule doc.dr.sc. Zorica Krželj i izv.prof. dr.sc. Iris Mihajlović s Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju Sveučilišta u Dubrovniku koji je partner ovog projekta.
Okrugli stol namijenjen je poduzetnicima, nastavnicima i znanstvenicima kako bi proširili svoje spoznaje o ulozi ribarstva i agroproizvoda. Klasifikacijom i analitičkim pristupom baštinskim resursima, proizvodima ribarstva, agroproizvoda, ključnim se drži upoznati obuhvat proširenih proizvoda – komplementarnih našem lokalnom kraju s aspekta kulture života i rada, u čemu je bio neprocjenjiv doprinos uvaženih sudionika, stručnjaka, poduzetnika, predstavnika OPG –a, ugostitelja, nastavnika i znanstvenika.
Dinamika kojom su se razmjenjivala iskustva i generirala nova znanja upravo su omogućena zbog interdisciplinarnog pristupa i interaktivnosti među sudionicima koja se pokazala uspješnom i koja je otvorila mogućnost kreiranja ili pak revitalizacije autohtonog gastronomskog blaga sadržanog u znanjima i vještinama dionika, te mogućnostima njihova umrežavanja kroz razvojnu platformu za dijeljenje znanja koja će se razviti na službenoj stranici RCKDU u skorijoj budućnosti.

Turistička i ugostiteljska škola Dubrovnik

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)